2777
2789
عنوان

آدم منطقی تاحالا دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 222 پست
😂😂اووووفففففف ت دیه کی،هستی ....اما خب چون طبع برنج سرده و ترشی و سالاد و ماست هم طبع سردی داره ب ...

ذایقه ها فرق می‌کنه تنوع باشه تا هر کی هرچی دوست داشت بزنه به بدن من با سالاد شیرازی وای به به 🤤

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ذایقه ها فرق می‌کنه تنوع باشه تا هر کی هرچی دوست داشت بزنه به بدن من با سالاد شیرازی وای به به 🤤

😂😂خب منم با سالاد شیرازی میدوستم.....اما خب طبع سردی داره و شدت مضره

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣حالا نهایت اینکه ک میمیره دیه بالا تر از سیاهی ک رنگی نیست🤣

همینو بگو یا آدم کاری انجام نمیده یا تمیز کارو تموم‌ میکنه 😂

همینو بگو یا آدم کاری انجام نمیده یا تمیز کارو تموم‌ میکنه 😂

همووووووننن😂😂😂🥹🥹

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

خب ضرر داره 😂😂اگه اونجوری باشه منم همش دلم میخواد بخورم....اما خب کبد چی میشه،این وسط😂💔

آره خوو بخور بابا دنیا دوروزه تو این مورد نمیتونم خودمو نگه دارم😅😂یه جوری هم از شرمندگی کبد درمیام😂

آره خوو بخور بابا دنیا دوروزه تو این مورد نمیتونم خودمو نگه دارم😅😂یه جوری هم از شرمندگی کبد درمیام ...

😂😂🤣🤣نمیشه دیه اونجوری هر چی در میاری باید پول دکتر و هزار تا کوفت و زهر مار بدی 

آره اما چه کیفی میده خدایی به به

شدیدددددد😂😂🥹قشنگ فلفل بزنی تند بشهههه 

😂😂🤣🤣نمیشه دیه اونجوری هر چی در میاری باید پول دکتر و هزار تا کوفت و زهر مار بدی

والا من همیشه خوردم دکترم نرفتم تازه تو کرونا هم‌واکسن نزدم خوشحالم شاد و خندانم تازه 😂

والا من همیشه خوردم دکترم نرفتم تازه تو کرونا هم‌واکسن نزدم خوشحالم شاد و خندانم تازه 😂

😂😂😂خب ی دفعه ک قراره نیست مشکل پیش بیاد ....

😂😂😂خب ی دفعه ک قراره نیست مشکل پیش بیاد ....

نمیاد بابا سالی یا دوسال یکبار آزمایش میدم حالا دوستیم هیچی نمیخوره همش مریضه🤣🤣🤣🤣

به به تند دوست داری نه؟ من ترش

ارهههه🥹🥹آبلیمو ک اصل کاری نباشه ک نمیشهههه 

نمیاد بابا سالی یا دوسال یکبار آزمایش میدم حالا دوستیم هیچی نمیخوره همش مریضه🤣🤣🤣🤣

😂😂😂🤣🤣🤣هعییییییی والا چ میشه کرد دیه بدن با بدن متفاوت