فضول5 مدیر عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 30837 عنوان آدم منطقی تاحالا دیدین | مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 222 پست من با یه نفر آشنا شدم به شدددددت منطقیبه شدتاصلا احساس درونش وجود ندارهبه شدت محتاطوای اصلا نمیتونم درککنم این حجم از منطقی بودن روعشق رو هم با حساب و کتاب پیش میبرنتاحالا همچین آدمی دیدین؟ دیروز | 02:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4131 😂😂اووووفففففف ت دیه کی،هستی ....اما خب چون طبع برنج سرده و ترشی و سالاد و ماست هم طبع سردی داره ب ... ذایقه ها فرق میکنه تنوع باشه تا هر کی هرچی دوست داشت بزنه به بدن من با سالاد شیرازی وای به به 🤤 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8257 ذایقه ها فرق میکنه تنوع باشه تا هر کی هرچی دوست داشت بزنه به بدن من با سالاد شیرازی وای به به 🤤 😂😂خب منم با سالاد شیرازی میدوستم.....اما خب طبع سردی داره و شدت مضره ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4131 🤣🤣🤣حالا نهایت اینکه ک میمیره دیه بالا تر از سیاهی ک رنگی نیست🤣 همینو بگو یا آدم کاری انجام نمیده یا تمیز کارو تموم میکنه 😂 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8257 همینو بگو یا آدم کاری انجام نمیده یا تمیز کارو تموم میکنه 😂 همووووووننن😂😂😂🥹🥹 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4131 خب ضرر داره 😂😂اگه اونجوری باشه منم همش دلم میخواد بخورم....اما خب کبد چی میشه،این وسط😂💔 آره خوو بخور بابا دنیا دوروزه تو این مورد نمیتونم خودمو نگه دارم😅😂یه جوری هم از شرمندگی کبد درمیام😂 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4131 😂😂خب منم با سالاد شیرازی میدوستم.....اما خب طبع سردی داره و شدت مضره آره اما چه کیفی میده خدایی به به 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8257 آره خوو بخور بابا دنیا دوروزه تو این مورد نمیتونم خودمو نگه دارم😅😂یه جوری هم از شرمندگی کبد درمیام ... 😂😂🤣🤣نمیشه دیه اونجوری هر چی در میاری باید پول دکتر و هزار تا کوفت و زهر مار بدی ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8257 آره اما چه کیفی میده خدایی به به شدیدددددد😂😂🥹قشنگ فلفل بزنی تند بشهههه ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4131 😂😂🤣🤣نمیشه دیه اونجوری هر چی در میاری باید پول دکتر و هزار تا کوفت و زهر مار بدی والا من همیشه خوردم دکترم نرفتم تازه تو کرونا همواکسن نزدم خوشحالم شاد و خندانم تازه 😂 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8257 والا من همیشه خوردم دکترم نرفتم تازه تو کرونا همواکسن نزدم خوشحالم شاد و خندانم تازه 😂 😂😂😂خب ی دفعه ک قراره نیست مشکل پیش بیاد .... ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4131 شدیدددددد😂😂🥹قشنگ فلفل بزنی تند بشهههه به به تند دوست داری نه؟ من ترش 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4131 😂😂😂خب ی دفعه ک قراره نیست مشکل پیش بیاد .... نمیاد بابا سالی یا دوسال یکبار آزمایش میدم حالا دوستیم هیچی نمیخوره همش مریضه🤣🤣🤣🤣 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8257 به به تند دوست داری نه؟ من ترش ارهههه🥹🥹آبلیمو ک اصل کاری نباشه ک نمیشهههه ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4131 ارهههه🥹🥹آبلیمو ک اصل کاری نباشه ک نمیشهههه 👍🤤 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8257 نمیاد بابا سالی یا دوسال یکبار آزمایش میدم حالا دوستیم هیچی نمیخوره همش مریضه🤣🤣🤣🤣 😂😂😂🤣🤣🤣هعییییییی والا چ میشه کرد دیه بدن با بدن متفاوت ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅