2777
2789

تو این وقت شب نشستم گریه میکنم همسرم هم اصلا بهم توجهی نداره واقعا نیاز به توجه و محبت دارم ولی اون بدتر ایرادگیر شده

از بچه داری هم خسته شدم بیشتر اوقات تو خونه تنهام کارم فقط خونه جمع کردن و غذا پختن و بچه داریه روحم خسته شده

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه هنوزبچه ندارم ولی افسردگی دارم شدید

عزیزم ازخدابخواه حتماکمکت میکنه میدونم خیلی سخته

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

منم مث توام . من دوتا بچه دارم شوهرمم رفتع شهردیگ سرکار تنهاتوخونه همش

چه سخت🥺

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
مک هنوزبچه ندارم ولی افسردگی دارم شدیدعزیزم ازخدابخواه حتماکمکت میکنه میدونم خیلی سخته

💔