الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه من یکسره ازاول تاهمین چندوقت پیش عفونت ادراری میگرفتم دکترزنان میرفتم دراین حد دکترهمیشه میگه چه برای عفونت ادراری چه دهانه رحم اگه میخوای نگیری یااولش ازبین بره هرروز۱۰لیوان بایدآب بخوری
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
آب زیادبخورخواهراینایی که گفتم رعایت کن من زیادکشیدم
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
آها من عفونت قارچی خیلی دارم ومجردم همیشه داشتم لامصب از بچگی
درمانش کن حتما
روش های گیاهیم که تاثیردارن
ازدمنوش هایی که عفونتوازبین میبرن مثل آویشن استفاده کنین