2777
2789
خداییی؟؟ پشام من بودم همه میگن شکل افغانیام که تایمک زدم نظر سنجی کسی نیومد منم زدم اینجا

عزیزم چشای شرقی تو کجاش شبیه افغانیاس

بینیت که عمله میگیم نچرال نیست ولی باز قشنگه

ولی خدایی حالت چشارو خیلی جذابه

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوشگلی

چشاتون خوشگل میبینه 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

چهرش توصیف‌کن

قد بلند حدودا ۱۷۵ بدن خوش فرم پوست اینه ابروها خوشگل چشمایه درشته خوشگل دماغش ناز لباش قلوه ای خوشگل چشاش برق خاستی داره اصلا با نازو اداست باسنش لامصب برزیلیه نمیدونم چجوری بگم دیگه خیلی شیک و پیک 

عزیزم چشای شرقی تو کجاش شبیه افغانیاسبینیت که عمله میگیم نچرال نیست ولی باز قشنگهولی خدایی حالت چشار ...

عمل نیست بخدا تازه خیلیا گفتن عمل کن چون از نیم رخ گرفتم اونجوری وگرنه خیلی زشته مرسی ازت چشمام هم سایه ولی کلا خودمم دوست دارم ولی از وقتی گفتن افغانی میرم بیرون عینک میزنم

اجزای چهرشون چه شکلیه؟صددرصد خودتم خوشگلی.

ن بخدا من اصلا 

اندام فوق العاده فیت 

اکثرا زندگی هایی ک بوی آرامش روان شدید میده

بینی نچرال و زیبا

چشم ی ترکیبی بین تمام رنگ ها 

و مهم ترین ویژگی همون پوست فوق العاده 

موهای. پرپشت و قشنگ هیچ کدام اهل رنگ نیستن 

عمل نیست بخدا تازه خیلیا گفتن عمل کن چون از نیم رخ گرفتم اونجوری وگرنه خیلی زشته مرسی ازت چشمام هم س ...

عه حدی فک کردم عمله

خوشگلی عزیزم من الکی به کسی نمیگم خوشگل😂🩷

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور