2777
2789
عنوان

چرا این علاقه فراموش نمیشه

209 بازدید | 25 پست

سلام دوستان،من قبل از ازدواجم کسی را دوست داشتم ومدام توی ذهنم بود،مستقیم بهم نگفت دوسم داره که منم گفتم حتما دوستم نداره،وبعد که همسرم آمد خاستگاری چند ماه تلاش کرد راضیم کنه وکلی تلاش کرد به هم برسیم وهمیشه وهمه جاهم گفت عاشقمه،منم ترجیح دادم با کسی ازدواج کنم که واقعا دوستم داشته باشه وبالاخره تصمیم گرفتم باازدواجم ودوست داشتن همسرم فکرهای اون را از سرم بیرون کنم

من اون زمان با همسرم نامزد کرده بودم وبه هیچ کس هم نگفته بودیم(فامیل اصلا درجریان نبودن)

تا یه روز که رفته بودیم خانه اون فامیلی که (من به پسرشون علاقه داشتم) واون پسره کاملا یه توجهی بهم داشت ‌مدام نگاهم میکرد

تا زمانی که مادرم به فامیل گفت که من می‌خوام ازدواج کنم،اون روز خانواده‌شون با پسرشون آمدن و اون روز پسرشون کت شلوار پوشیده بود تو خانه ما،هیچ وقت با کت نمی یومد،شایدم میومد ومن یادم نیست.ولی مادرش بهم میگفت که گذینه های بهتری برای تو هست ومن هیچ وقت نفهمیدم برای پسرش این حرف را میزد یا مادر من گفته بود که این چیزا رو بهم بگه.

خلاصه دم در من به مادرش گفتم که تو که اون را نمیشناسی چطوری میگی گزینه های بهتر واون لحظه حس کردم پسرش کمی شوکه شد.

این ها همه اما واگر وشایده مونم ازدواج کردم

ولی چرا از ذهنم بیرون نمیره

یه بار حس کردم فکرام خیانت به همسرمه وهمه چیزو بهش گفتم واون براش مهم نبود چون بهم اعتماد داره

هنوزم گاهی تو ذهنم میاد که اون منو دوست داشت یا نه

اصلا می‌خواد از ذهنم پاک شه ولی نمیشه

چیکار کنم

یعنی بعد اردواجم مسی که ادم‌ عاشقش بوده رو فراموش نمیکنه؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بعد اردواجم مسی که ادم‌ عاشقش بوده رو فراموش نمیکنه؟

برای من که فراموش نشد

ولی کاش میشد،من همسرم‌ دوست دارم ودلم نمیخواد چیزی بین من وهمسرم فاصله بندازه، تلاش میکنم که یادم بره

ولی لعنتی تو ذهنمه

حتما او هم شما را دوست داشته ولی عنوان نکرده به هر دلیلی ولی حالا که ازدواج کردی فقط این خاطره رو برای خودت نگهدار و اصرار به پاک کردنش هم نکن ...بزار این حالت باشه اگه اذیت نمیشی

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

بنظرم آن پسر را فراموش کن چون وقتی همسر داری این کار گناه است. با همسرت هم اصلا راجب این موضوع هیچ صحبتی نکن و او را حساس نکن. بشین سر زندگی ات و گذشته را فراموش کن

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

نگوووووو بقران من امشب دیوونه میشم اینجاااااا اقا بسهههه

شاید عاشق همسرت شدی و فراموشش کردی

ولی هیچوقت با فکر یکی دیگه ازدواج نکن هم خودت عذاب میکشی هم اون مرد بیچاره گناه داره

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

برای من که فراموش نشدولی کاش میشد،من همسرم‌ دوست دارم ودلم نمیخواد چیزی بین من وهمسرم فاصله بندازه، ...

فرق میکنه درمورد سوالی که پرسیدی خیانته یا چی:

ببین فکرات چجوریه اگه فقط ذهنت درگیره که دچست داشت یا نه و مهم نیست که. اشته یا نه تو به اون فک میکنی به عنوان یه خاطره به عنوان یه اتفاقی که در گذشته افتاده

ولی اگز اینجور فک میکنی و ارزو میکنی کاش دوست داشت و برات مهمه که دوست داشته باشه یا اینکه احساس میکنی هنوز عاشقشی مواظب باش خیانت عاطفی نکنی

بی خیال بابا 

مطمئن باش و شک نکن 

اگه اون زن واقعا تورو واسه پسرش میخواست 

همون لحظه خواستگاری میکرد دیگه 

با این فکرها فقط خودتو اذیت میکنی 

چون این فکر ها فقط احتمال هستن 

اون هم احتمالات ضعیف 

الان شکر خدا ازدواج کردی و از همسرت هم راضی هستی 

پس بی خیال 

شاید عاشق همسرت شدی و فراموشش کردیولی هیچوقت با فکر یکی دیگه ازدواج نکن هم خودت عذاب میکشی هم اون مر ...

من کسیو جایگذین پیدا نکردم هنوزم منتظرم اون برگرده سال ها منتظرش میمونم 

امیدوارم به یه سال نکشیده برگرده