2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من چشم رنگیا و بورا اکثرا خوشگل نیستن

کم پیش میاد واقعا خوشگل باشن

اما یه دختری هست تو فامیل چشم آبی و بور واقعاااااا خوشگل و خوش هیکله

خدا واقعا نقاشیش کرده

حتی تو فیلماهم مثلش نیست

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

شاید خودشیفتگی باشه ولی من واقعا قشنگ تر از قیافه خودم از نظر خودم ندیدم .

واقعا شکر میکنم خدارو بابت این لطفش 

شماهم اگه میخواین از نظر خودتون تک و خوشکل و بینظیر و سلنا گومز باشین بیاین از ساقیه من جنس بگیرین لامصب قاطی میکنه جنساشو حال ادم و توپ میکنه 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

کیمیا حسینی و کیمیا عشق ابدی 

انا د ارماس

افسانه پاکرو الناز شاکر دوست

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

یه همکلاسی داشتم دوران راهنمایی هنوز که هنوزه قشنگتر از اون ندیدم دماغ مثل عمل کرده ها چشمای درشت و کشیده و عسلی مث گربه ها موهای بور و لخت لبای خوش فرم خلاصه همه چی تموم بود خواهرشم‌ مث خودش بود فقط اون موهاش نارنجی بود