2777
2789
یه اسم نمیتونه هم مذهبی باشه هم باکلاس دو مفهوم متناقضن تو جامعه امروز اسامی ای که پیشنهاد دادن خودت ...

همه ی اسامی ک تو این تاپیک گفته شد زیبا بود و اسم هایی مثل علی امیر و محمد تو هر رنج سنی و هر نوع آدمی دیده میشه و هیچوقت نمیشه گف اسم امیر یا اسم محمد قدیمیه

نمیشه گف وقتی اسم مذهبیه باکلاس نیس 

برعکس بعضی اسامی مدرن هم شورش در اومده در حدی ک آدم وقتی میشنوه نمیدونه خطاب به انسان بود یا حیوون خونگی

اسم باید خوش آوا و خوش معنی باشه حالا چ مذهبی چ مدرن

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرص نخوردم توضیح دادمشما ناراحتی من آرومم

رایت میگ انگار داری میسوزی چته خب خانم تعریف و ملاک ادم ها و سلیقه هاشون متفاوته اسی هم منظورش مشخصه

من دوستم اسم پسرش گذاشته یزدان خیلی خوبه 

اونیکی گذاشته ایلیا

یکی گذاشته محمد مصطفی ک من عاشقشم

یکی ام گذاشته حلما حسنا

از نظر هرکی یجور باکلاسی هست و قشنگی دار

یکی ام با اسم های همیشه رو بورس مثل زهرا.فاطمه ک تکی قشنگه همیشه مد یا امیر علی و.  محمد حسین حال میکنه

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
لقب امام علی

خود اسم علی رو بزارید حیفه ارمیا اصلا این حس نمیده ک مربوط ب حصرت علی

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
اینا ایرانین

شنتیا لقب حضرت علی (ع) هست به معنی پیروز در جنگ که در کتاب زبور از امیرالمونین با این لقب و اسم یاد شده

درست مثل ایلیا که در زبان عبری لقب امام علی هست 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

همه ی اسامی ک تو این تاپیک گفته شد زیبا بود و اسم هایی مثل علی امیر و محمد تو هر رنج سنی و هر نوع آد ...

دقیقا. وقتی یه سری اسامی بالای هزار سال تو جامعه هنوز رواج داره، و معمولا جزء بیشترین انتخابها هم هست، یعنی ریشه داره، و ریشه و اصالت یه چیزه، کلاس و مُد یه چیز دیگه، گاهی حتی نقطه مقابلش!

اینم که میگم تو جامعه همیشه رواج داشته و داره، منظور جامعه ایه که توش فردوسی، ابوعلی‌سینا، فارابی، سعدی، وووو... اومده و رفته. جامعه ای که حمله مغول و قحطی انگلیس و استبداد رضاخانی و..‌. رو تجربه کرده و باز اساس خودشو پیدا کرده‌. 

اگه واقعا کسی فکر می کنه همه بزرگانی که ایران بعد از اسلام پرورش داده، نمی فهمیدن، و الان اونه که می فهمه، باید فقط به عقلش خندید.

دقیقا. وقتی یه سری اسامی بالای هزار سال تو جامعه هنوز رواج داره، و معمولا جزء بیشترین انتخابها هم هس ...

کاملا موافقم دقیقا همینجوریه این جامعه تاریخ گسترده ای داشته و داره ولی همچنان ارزش ی سری اسامی پسرانه و دخترانه داره حفظ میشه

همون خواجه شمس الدین محمد حافظ و ابوالقاسم فردوسی هم اسامیشون تم مذهبی داره

و جالبه اسامی مذهبی که تو این تاپیک گفته شد حتی اگه با ی اسم دیگه ترکیب بشه باز هم خوش آوا و خوش معنیه ونمونه ی بارزش سال هاست توجامعه هست مثل امیرعلی_محمدعلی_امیرحسین و...