2777
2789
عنوان

خیلی می‌ترسم امشب مامانم تز تو کیف خاهرم قرص برنج پیدا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید میخواد جلب توجه کنه کسی که جدی قصد خودکشی داشته باشه اون قرص رو تو هفت تا سوراخ قایم میکنه تا ت ...

تعداد اینایی که صددرصد می‌خوان بمیرن کمه 

درصد زیادیشون هم همون لحظه اول پشیمون میشن 

موارد خودکشی زیاد دیدم ولی فقط یک نفر رو دیدم که میخواست بمیره و واقعا هم مرد،یعنی قرص خورده بود و تا صبح حالش بد بود ولی نامزدش گفت فکر کردم قلیون زیاد کشیده حالش برا همون بده،دختره هم نگفته بود و وقتی آوردنش اورژانس کاملا مرده بود 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ازش میپرسی از کجا و چقدر داده بابتش ؟

اگه میخوای بخوری بدون این دردناک ترین و بدترین نوع مرگه همشون موقع مرگ التماس میکنن نجاتشون بدن چون بدن ساعتها طول میکشه تا از کار بیفته و دردش وحشتناکه

تمام‌ اجزا  از درون ذره ذره میسوزه و تجزیه میشه در حالیکه زنده ای

همش رو حس میکنن. بدترین راهه از فکرش بیا بیرون. 

🟡🟠🔴
چجوری درد خودکشی رو تحمل میکنن؟ من یه سردرد میگیرم ده تا قرص میخورم دو روز از جام بلند نمیشم

نخواه که بفهمی عزیزم 

از هستی چنین چیزی نپرس 

واقعا باید بیمار روحی باشیم که چنین کاری کنیم چون آدم عاقل ترس داره 

کسایی که بیماری روحی دارند دست خودشون نیست