2777
2789
یه کلیپ دیدم اینستا بلاگره از پشت داشت از پسر موتور اسنپی فیلم میگرفت میگفت ووی عاشقش شدم چه بویی می ...

وایییی جدی ؟

کدوم پیج بووود

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

وایییی جدی ؟کدوم پیج بووود

بخدا یادم نیس ولی مزخرفه شغلش هرچقدم‌مرد نخواد ولی اینکه همه جور دختر روزی چندین بار سوار میشن جالب نیس و زندگی مشترک رو نابود میکنه در اخر

🟡🟠🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رفتی و رسیدی خونه خالی و رفتن داخل ک هیچی دستگیرت نمیشه چون نمیتونی بری داخل و نمیتونی در بزنی.هرکی در رو باز کنه حتا اگه لخت باشن بازم هزارتا بهانه و دروغ میبافن و دیگه یک عمر خودتو لعنت میکنی چرا رفتم.پس ب نظر من بی خیال باش خود به خود اتو دستت میفته و یک عمر مریض نمیشی.

احه دنبال مدرکم زورم میاد بدون مهریه جدا شم بعد ۹ سال.

اخه حتی برن داخل خونه هم چیزی دستت رو نمیگیره و نمیشه مدرک.چون فرضا برای همه مسجل باشه که با یک خانم داخل خونه همخواب شدن.تا فیلم نداشته باشی و یا خودشون اقرا نکنن و یا ۴نفر عاقل بالغ ندیده باشن چیزی ثابت نمیشه.به قاضی بگی خودم دیدم رفتن تو خونه و یا حتا دهنفر هم بگن ک دیدیم رفتن داخل خونه قاضی میگه شاید رفتن صحبت در باره چیزی کنن یا چیزی تعمیر کنن ووووو.اگه هنوز هم خونه هستین تو خونه و اتاقا دوربین بزار یا قبلش اگه بتونی ضبط صدا تو ماشین بزاری ببینی قراری با کسی میزاره یا نه بعد بتونی تو اون قسمت دوربین بزاری.الکی خودتو اذیت نکن.بخدا اگه نزدیک بودیم ب همسرم میگفت با ماشین یا موتر برات تعقیبش کنه

احه دنبال مدرکم زورم میاد بدون مهریه جدا شم بعد ۹ سال.

مهریه حقته نمیشه نده زمان میبره ولی متاسفانه قسطیش میکنن.البته اگه چیزی ب نامش داره میتونی شکایت کنی و حکم توقیف اموال بگیری.اگه توضیح بدی میگم چکار کنی.

مهریه حقته نمیشه نده زمان میبره ولی متاسفانه قسطیش میکنن.البته اگه چیزی ب نامش داره میتونی شکایت کنی ...

اجی دوتا تاپیک قبلم بخون میفهمی زندگیم چجوریه 

نه جانم چیزی نداره جز یه موتور

اجی دوتا تاپیک قبلم بخون میفهمی زندگیم چجوریه نه جانم چیزی نداره جز یه موتور

عزیزم اول بشین باخودت دو دوتا ۴تا کن و بسنج ببین ته دلت هنوز دوستش داری یا نه.از روی احساساتت نگو واقعی ببین ته دلت هنوز باهاش هست یا نه.و همینجور بسنج ببین ایا فکر میکنی اونم دوستت داره یا نه.چون دوس داشتن مرد رو میتونی از رفتاراش بسنجی.ببین وقتی میگی جدایی اون از ته دل میخواد یا نه.همسرم مشاوره و من با مشورت با اون دارم پست میزارم.اگه نیاز شد فردا خصوصی صحبت کن تا همزمان با همسرم مشورت کنم.اگه دلت باهاش هست که مهرتو اجرا نذار اول بازم بشینید با هم صحبت کنید و اگه ی بزرگتر منطقی هم بینتون باشه خوبه و اگه لازمه مشاوره برید.البته ب شرطی که دونفر دوس داشته باشن برگردن.ولی اگه نشد برگردین یا یک نفر هم دوس نداره بهترین راه اجرا گذاشتن مهری و پیگیری دادگاه هست.اگه شکایت کنی چون پیش خانوادش کار میکنه پس مطمئنا اونها به فکر ازادیش میفتن و مجبور هستن تو رو راضی کنن.اگه لازم شد درخواست دوستی بده خصوصی صحبت کنیم.البته تو روز و بعدازظهر تا بتونم از نظرش استفاده کنم.اخه ۹سال هم خیلیه

عزیزم اول بشین باخودت دو دوتا ۴تا کن و بسنج ببین ته دلت هنوز دوستش داری یا نه.از روی احساساتت نگو وا ...

دستت درد نکنه عشقم کمکم کنی ممنون میشم واقعا نمیدونم چیکار کنم اگ بخای میتونم جریان زندگیمو از اول تا آخر بهت بگم هروقت فرصت داشتی 

دستت درد نکنه عشقم کمکم کنی ممنون میشم واقعا نمیدونم چیکار کنم اگ بخای میتونم جریان زندگیمو از اول ت ...

خواهش میکنم انشالا بتونه صحبتام راهگشا باشه.درخواست فرستادم .خصوص توضیح بده لطفا.تا انشالا ب ی نتیجه خوب برسیم.ممنونم