2777
2789
عنوان

همه رک بهم میگن لاغریو باسن نداری

152 بازدید | 18 پست

من قبلا 75کیلو بودم نمیدونم چجور چاق شده بود چون قبله اون 62بودم یه دوره زیاد میخوردم

خلاصه اون موقع خیلی هیکلم توپر و قشنگ بود

الان بخاطر تنبلی تخمدام رژیم گرفتم دوباره رفتم رو 65کیلو 

الان سه ماهه باردارم با اینکه دیه رژیم نیستم ی ذره هم وزن اضافه نکردم مشکلیم تو تیروعیدم اینا ندارم

ترو خدا کسی دلیلشو میدونه چیکار کنم چاق شم

چه رژیمی گرفتی؟؟ 

باسن نداری که نداری، مثلا چه کار مهمی توی بدن میکنه که نباشه لنگ میمونی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدت چنده چجوری لاغر کردی

173

متاسفانه زود لاغر میشم دیرچاق

تپلی بم میاد

رژیم خیلی سخای گرفتیم در غرض سه ماه لاغر شدم تنقلاتو فست فودو لبنیاتو کربوهیدارتو نوشابه دلسترو قندو حذف کزدم

تو بارداری از ماه ۶ ب بعد وزن اضاف میکنی 

بعدش باز تو شیردهی لاغر میکنی

منم تو شیردهی هستم دارم هی ۱کیلو ۱ کیلو کم میکنم 

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

تو بارداری از ماه ۶ ب بعد وزن اضاف میکنی بعدش باز تو شیردهی لاغر میکنیمنم تو شیردهی هستم دارم هی ۱کی ...

شما وزنتون تا شش ماهگی چحور بوذ ثابت بود یا کم شد؟ 

تو شش ماهگی چقدر وزن اضافه کردید؟ 

عزیزم سلامتیت برات مهم تر باشه برای ماهایی که تنبلی تخمدان داریم سالم خوری خیلیییی مهمه،الان که بارداری بعد از اون میتونی بری باشگاه و با رژیم خوب و ورزش مقاومتی ماهیچه سازی کنی و اندامتو شکل بدی 

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

عزیزم سلامتیت برات مهم تر باشه برای ماهایی که تنبلی تخمدان داریم سالم خوری خیلیییی مهمه،الان که بارد ...

عزیزم با ورزش بدتر لاغر میشم ژنتیکی باسن ندارم

حجم با باشگاه پول خیلی خیلی زیاد میطلبه

شما وزنتون تا شش ماهگی چحور بوذ ثابت بود یا کم شد؟ تو شش ماهگی چقدر وزن اضافه کردید؟

من قدم ۱۷۳ و وزنم قبل بارداری ۷۷

عالی بودما عااالی

بعد باردار شدم ویار داشتم سه ماهه اول کم کردم اومدم رو ۷۵

بعد سه ماه اشتها شدید شد تا ۹ ماه اومدم  رو ۹۸

الانم برگشتم ب وزن اصلی

ولی بیشتر وزنم پهلو و شکم هست

باسن و بقیه جاها آب شده

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..