سالن خونه ما مستطیل شکله و کلا ۵۰ متره حالا میخوام فرش بخرم همسرم میگه سه تا۱۲متری بگیریم ولی من میگم ۳تا ۹متری بخریم،یه ست مبلمان دارم و سالن کشش اینو داره که یه ست دیگه بگیرم اما فعلا نمیتونم، من به خاطر این میگم که بعدا مبل بخرم بتونم تفکیک فضا انجام بدم،از طرفی هم مهمونای تعداد بالا زیاد دارم اگه ۳تا ۱۲ متری بخرم برای مهمونی هام خوبه و برای سفره پهن کردن فضای کافی دارم،حالا خواستم اگه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه،ممنون میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم انشالله بسلامتی بخرین و استفاده کنین ، گل پسر چطوره خوبه؟ خودت بهتری ؟ چند هفته ای و چن ...
سلام گلی ممنونم خداروشکر خوبیم،الان ۳۲هفته و۵روزم،چون سزارینیم تقریبا ۴۰روز مونده ،خودت چه خبر گل پسرت خوبه،بارداری سخت نیست؟ من که واقعا کم آوردم نفس تنگی خیلی اذیتم میکنه