2777
2789
عنوان

میخوام فرش بخرم راهنماییم میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلی ممنونم خداروشکر خوبیم،الان ۳۲هفته و۵روزم،چون سزارینیم تقریبا ۴۰روز مونده ،خودت چه خبر گل پس ...

انشالله همیشه خوب باشین عزیزم خدارو شکر😍 ماشالله دیگه چیزی نمونده به دیدن روی ماهش دیگه کم مونده همه سختی ها تموم میشه عوضش گل پسر میاد بعدا همه چی یادت میره😍 مام خوبیم خدارو شکر ، مال من از این بعد شروع میشه وزنم‌رفته بالا پاهام درد میگیره😅 راه رفتنی استخونام درد میکنه دعا کن مال منم بگذره تموم بشه حالا واس من زیاد مونده من تازه شدم ۲۳ هفته و ۴ روز😁 عزیزم نفس تنگی عادیه دکترم گفت ماه های بالا تر اتفاق میوفته چه بکنیم دیگه بهشت زیر پای مادراست🥰

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله همیشه خوب باشین عزیزم خدارو شکر😍 ماشالله دیگه چیزی نمونده به دیدن روی ماهش دیگه کم مونده هم ...

خداروشکر عزیزم که خوبین🤩 شمام چیزی نمونده،اوایلش خوب میگذره فقط این هفته های آخره که احساس میکنی هر یک روزش به اندازه یک هفتس،منم با اینکه خیلی وزن اضافه نکردم اما خیلی احساس سنگینی دارم،به سختی جابه جا میشم ،خیلی توی خونه کار نمیکنم اما بعضی مواقع که همسرم خونه نیست مجبور میشم کارورو انجام بدم ، شکمبند میبندم تا بتونم چندتا ظرف بشورم😄

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر عزیزم که خوبین🤩 شمام چیزی نمونده،اوایلش خوب میگذره فقط این هفته های آخره که احساس میکنی هر ...

فدایت مرسی😍 آره فعلا مشکلی نیست و شیرینه ۳ ماه اول خیلی چرت و افتضاحه و ادم از حامله شدنش پشیمونه ولی بعد ۳ ماه لذت داره و بر اساس شنیده ها میگن ۳ ماه اخرم سخته😂 مخصوصا ماه اخر نمیگذره ، عزیزم‌زیاد به خودت سخت نگیر دیگه جیزی نمونده استراحتت همین ۱ ماه هست قدرشو بدون😂 بعد از دنیا اومدن نه خواب هست نه نشستن 🤣 دیگه مرخصی مون تموم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدایت مرسی😍 آره فعلا مشکلی نیست و شیرینه ۳ ماه اول خیلی چرت و افتضاحه و ادم از حامله شدنش پشیمونه و ...

اره فقط سه ماه دوم خوبه، اینام میگذره انشاله بچه هامون به سلامت بیان اینم بخشی از زندگیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره فقط سه ماه دوم خوبه، اینام میگذره انشاله بچه هامون به سلامت بیان اینم بخشی از زندگیه

آره عزیزم‌درسته ، کدوم شب هست که صبح نشه ؟ همش میگذره فقط انشالله بسلامتی بگذره و سالم‌ بغلشون بگیریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم‌درسته ، کدوم شب هست که صبح نشه ؟ همش میگذره فقط انشالله بسلامتی بگذره و سالم‌ بغلشون بگیری ...

انشاله ،به امید خدا🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40