2777
2789
عنوان

اگر به خاطر پول نتونین بچتون کلاسی بزارین بعد گریه کنه چه حالی میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 26 پست
خانوادم منو هیچ کلاسی نفرستادن حتی زبان و من بزرگترين ضربه زندگیمو خوردم بهشون الانم میگم میگم کاش ب ...

دقیقا منم همین مشکلو دارم ای کاش غیر انتفایی منو نمیزاشتن به جاش کلاس میزاشتن هیچ هنر و مهارتی ندارم هیچی ..

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چطور کنار میومدی یادت میومد از گریه ش چکار میکردی

چندبار نوشتم نمی‌دونم چرا تایید نمیشه 

کتابخونه های عمومی کلاس میذارن بیشتریاشم رایگانه یا هزینه خیلی پایینی داره تو بله‌همشون کانال دارن اسم کتابخونه شهرتونو سرچ کن عضو شو با زنگ بزن بپرس

من وضع وحشتناکی داشتم۲سال قبل برای دخترم برای خونم برای پسر نوزادم داشتم دیوانه میشدم ولی یک کار سخت ...

خداروشکر الان حالت خوبه

قطعا اون زمان که پول نداشتین یه چیزهایی رو نتونستی برای بچه هات فراهم کنی

الان یادت میاد اذیت میشی یا فراموش کردی

چند سالشه؟اگه دوست داری به کانو پروش فکری نزدیک خونتون سر بزن قیمت کلاسهاش خیلی خوبه 550 تومن هر کلا ...

الان میفرستمش دولتی

اما نمیدونم حساسم یا وسواس گرفتم یا افسرده شدم نمیددنم چیه که اشکش یادم میاد بهم مییزم

الان مشکل اصلیم خاطره تلخ تو ذهنمه

که میگم اگه پول داشتم بچم گریه ننیکرد

خداروشکر الان حالت خوبهقطعا اون زمان که پول نداشتین یه چیزهایی رو نتونستی برای بچه هات فراهم کنیالان ...

اون موقع ترشی درست میکردم می‌فروختم حتی خونه مردم کار می‌کردم نمیذاشتم دخترم کمبود داشته باشه

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم