من قطعا ک خیلی بهم میریزم دق میکنم اما اگه واقعا بدونم بچم استعداد اون کلاس و داره میرم کار میکنم هرررکاری تا فقط بتونم اونو کلاسی بزارم ک هم عشقشو داره هم استعدادشو
فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..
قطعا ناراحت کنندس اگه یه کلاسی هست که بدونم به درد آیندش میخوره و استعداد داره داخلش یه مدت پول جمع میکنم یا از یه چیزی میزنم تا بتونم بفرستمش اگرم میدونی کلاسی نیست که به پیشرفتش کمک کنه خو اشکال نداره سعی کن با وسایل کاربردی تر و به درد بخور تر و ارزون تر
جایگزین کنی
همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
من وضع وحشتناکی داشتم۲سال قبل برای دخترم برای خونم برای پسر نوزادم داشتم دیوانه میشدم ولی یک کار سخت کردم رحم اجاره ای شدم ولی برای من معجزه شد دقیقا شهریور ۱۴۰۲ کل موجودی ما پول پیش خونمون بود که ۲۰ میلیون بود الان اصلا باورم نمیشه چطوری زندگی میکردیم
بهش بگو همینه اوضاع تلاش کن که بتونی به خواسته هات برسی .یکی از بازیگرها گفت کل کودکی در حسرت کیک تولد بودم تایم تولدش یه کیک بزرگ برای خودش سفارش داد .
میرفت مهدمهدش تموم شد گریه کرد پول تمدید نداشتمپول مدرسه غیر انتفاعی هم نداشتم که زودتر بره مدرسه که ...
آروم باش عزیزم تو یه مادر خوب و عاشقی ک برای بچت نگرانی و جوش میزنی
بجای مهد هفته ای 2 بار ببرش کارگاه مادر و کودک و حسابی بازی کنین اینو میتونی هزینه بدی؟ اگ نه مهدکودکی بزار ک هزینه نداره...
فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..
مریم میرزاخانی ریاضیدان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانهای آنها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانهای، یه انسان فوقالعاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش