تو زندگی مشترکم به مشکل خوردم و میدونم دست از خیانت برنمیداره خانوادم میگن طلاق نگیر درست میشه ولی من دیگه نمیخوامش از طرفی میترسم پشیمون بشم چون خوبی هایی هم داره چیکار کنم روانی شدم
دعا کنید برام
از کی کمک بگیرم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش تمام شد،خراب شد تصویرش...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیانت همون بار اولشم قابل بخشش نیست برا خودت ارزش قاعل باش لطفا
اگه پارتنر بعدی شوهر دومم خیانت کنه چی
چه گلی به سرم بگیرم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش تمام شد،خراب شد تصویرش...
عزیزم اینجا که نمیشه کامل جواب داد باید بری مشاوره ما از کل زندگیت خبر نداریم طبق حرفای اینجا زندگیتو بهم نریز یا نساز !
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️