تو زندگی مشترکم به مشکل خوردم و میدونم دست از خیانت برنمیداره خانوادم میگن طلاق نگیر درست میشه ولی من دیگه نمیخوامش از طرفی میترسم پشیمون بشم چون خوبی هایی هم داره چیکار کنم روانی شدم
دعا کنید برام
از کی کمک بگیرم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش تمام شد،خراب شد تصویرش...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مطمئن باش بعدی هم اینکار رو میکنه بمون سر زندگیت درست کن قضیه رو زندگیتو بهم نزن حتما روانشناس برو ز ...
یعنی شوهر توهم خیانت میکنه
من کنار نمیام
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش تمام شد،خراب شد تصویرش...
من شوهر ندارمولی خب زندگی رو فعلا بهم نزن صحبت کن شاید درست شد
دست رو قرآن گذاشت بازم تکرار کرد
بببن عزیزم مردا یا خیانت میکنن یا خسیس هستن یا معتادن یا روانی ببین ممکنه بعدی خیانت نکنه ولی نونت نده یا بدل باشه یا روانی یا بچه ننه یا معتاد ببین حداقل بنظر من خیانت راحت میشه تحمل کنی تا خرجت ندن یا معتاد باشن یا گشاد باشن دنبال کار نرن