2777
2789
عنوان

یعنی میشه منم لاتارری امریکا رو ببرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 28 پست

خوب با برنده شدن تو لاتارییی هم متاسفانه شانس امریکا برای ما ایرانی ها وجود نداره 

فقط یک مسیر وجود داره برین یک کشور دیکه چند سالی بمونید پاسپورت اونجا رو‌ بگیرین بعد اپلای کنید برای امریکا 

خوب با برنده شدن تو لاتارییی هم متاسفانه شانس امریکا برای ما ایرانی ها وجود نداره فقط یک مسیر وجود د ...

💔💔

اره میدونم از طریق پاسپورت کشورهای دیگه میشه رفت 

ولی اخه اوناهم دیر پاسپورت میدن 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دوست ندارم خاورمیانه که اصلا کانادا هم قبلا دوست داشتم ولی یکی دوساله حس خوبی ندارمولی یه بلاگر ب ...

فک نکنم از طریق لا تاری رفته باشه 

واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀
💔💔اره میدونم از طریق پاسپورت کشورهای دیگه میشه رفت ولی اخه اوناهم دیر پاسپورت میدن

خیلیارو دیدم اول رفتن کانادابعدازاونجا اقدام کردن

خیلیارو دیدم اول رفتن کانادابعدازاونجا اقدام کردن

تو فکرم برزیل بود

دوستم بچش رو اونجا بدنیا میاره که پاسپورت بگیره 

من حالا هنوز عقد هم نکردم ولی تو فکرشم😂

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

با این اوضاع ترامپ که هرکی اونجاس دیپورت میکنه اگر اقامتشان قطعی نباشه با لا تاری ام راه نمیده ترامپ فعلا کار برادر من مقاله و همه چیش تحصیلی اوکی بود آخر سر ری جکتش کردن فعلا هیچکیو راه نمیده

انشالله قسمت شمام بشه

مرسی عزیزم

با این اوضاع ترامپ که هرکی اونجاس دیپورت میکنه اگر اقامتشان قطعی نباشه با لا تاری ام راه نمیده ترامپ ...

💔💔ای خدا

با این اوضاع ترامپ که هرکی اونجاس دیپورت میکنه اگر اقامتشان قطعی نباشه با لا تاری ام راه نمیده ترامپ ...

خدا لعنت ش کنه ،این چرانمیمیره چرا تموم نمیشه

چ قشنگه برزیل😭

خیلیی🥲