cheshmasalii مدیر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 3921 عنوان کره بادام زمینی چاق کنندست یانهه🫠 | مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 44 پست خانوما کره بادام زمینی چاق میکنه یالاغرمیکنه بعضیامیگن لاغرکنندست بعضیامیگن چاق کننده😐البته ب عنوان میان وعده کسی تجربه ای داره؟ واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱 دیروز | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 3921 معجون درست کن کره بادوم زمینی و نون و عسلغذا زیاد بخوراگه میتونی باشگاه برو گینر مصرف کن باشگاه خیلی دوست دارم برم ولی شرایطشو ندارم بچم کوچیکه🥲 واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 3921 من باشگاه میرفتم هفته اول دوکیلو اضافه کردممربیم به من گفت حتما کره بادوم زمینیت شیرین باشه میتونی ب ... وای چه خوب حتما انجام میدم مرسی از کمکت عزیزمم خیلی خوشحال شدم😍 واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 5428 وای چه خوب حتما انجام میدم مرسی از کمکت عزیزمم خیلی خوشحال شدم😍 قربونت برم ب ۱۲رو حتما مصرف کن برای استپ وزنی هستش و اشتهاتو زیاد میکنه و درطول روز بهت انرژی میده من مارک یورویتال میخورم بهترین مارک بین برند های ویتامینه آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉
goooliii1 عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 1868 باشگاه خیلی دوست دارم برم ولی شرایطشو ندارم بچم کوچیکه🥲 عزیزم🥹، تو خونه تمرین کن درسته مثل باشگاه نیست ولی بعضی حرکات باسن رو میشه انجام داد
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 3921 قربونت برم ب ۱۲رو حتما مصرف کن برای استپ وزنی هستش و اشتهاتو زیاد میکنه و درطول روز بهت انرژی میده م ... مرسی ازکمکت عزیزدلم😘😘😘نمیدونستم برای استپ وزنی هم قرص هست خوب شدگفتی دوساله خیلیی دارم تلاش میکنم یکم وزنم بره بالا ولی دریغ از یک کیلو🥲 واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
snya_jn عضویت: 1404/06/12 تعداد پست: 145 مرسی ازکمکت عزیزدلم😘😘😘نمیدونستم برای استپ وزنی هم قرص هست خوب شدگفتی دوساله خیلیی دارم تلاش میکنم ... عزیزم خوراکتو نمیتونی اوکی کنی؟
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 3921 عزیزم خوراکتو نمیتونی اوکی کنی؟ خوراکمو خیلی تلاش کردم حتی قرص گین آپ معجون بوعلی سینااستفاده کردم ولی هیچی به هیچی ب گفته دوستمون مطمعنن استپ وزنی دارم ک اینهمه تلاش میکنم حتی یک کیلوهم اضافه نکردم🥲 واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 3921 قربونت برم ب ۱۲رو حتما مصرف کن برای استپ وزنی هستش و اشتهاتو زیاد میکنه و درطول روز بهت انرژی میده م ... عزیزم میشه عکس قرص وبرام بفرستی من زدم گوگل باهمین مارک چندمدل اورد نمیدونم کدوم خوبه واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
snya_jn عضویت: 1404/06/12 تعداد پست: 145 خوراکمو خیلی تلاش کردم حتی قرص گین آپ معجون بوعلی سینااستفاده کردم ولی هیچی به هیچی ب گفته دوستمون م ... ببین منم اخه از لاغری شروع کردم ولی وقتی واسه 2ماهم غذا اماده کردم که وزنم زیاد شه واقعا شد همون ماه اول 5 کیلو اومدم بالا
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 5428 عزیزم میشه عکس قرص وبرام بفرستی من زدم گوگل باهمین مارک چندمدل اورد نمیدونم کدوم خوبه آپلود نمیشهههرنگش صورتیه😁😂 آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 5428 عزیزم میشه عکس قرص وبرام بفرستی من زدم گوگل باهمین مارک چندمدل اورد نمیدونم کدوم خوبه این لینکو کپی کن بزن گوگلshare.google/w2NPE7T6rdvmK1zoz آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 3921 ببین منم اخه از لاغری شروع کردم ولی وقتی واسه 2ماهم غذا اماده کردم که وزنم زیاد شه واقعا شد همون ماه ... عزیزم یعنی خوراکتو بیشترکردی؟بخدا من دوساله خیلی تلاش میکنم واقعادیگه دارم ناامیدمیشم🥲🥺 واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 3921 این لینکو کپی کن بزن گوگلshare.google/w2NPE7T6rdvmK1zoz مرسی ازکمکت عزیزمم😍 واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
snya_jn عضویت: 1404/06/12 تعداد پست: 145 عزیزم یعنی خوراکتو بیشترکردی؟بخدا من دوساله خیلی تلاش میکنم واقعادیگه دارم ناامیدمیشم🥲🥺 میخوای بهم درخواست بده صحبت کنیم گلم