2777
2789
عنوان

کره بادام زمینی چاق کنندست یانهه🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 44 پست
خیلی دارم تلاش میکنم یکم وزنم بره بالا🥲بنظرت خیلی تاثیرداره؟یانه

باید کلا زیاد غذا بخوری

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاق کننده هستش عزیزم من مصرف میکردم واسه وزن گیری بعد تمرین و باشگاه عالیه

وای چه عالی منم خیلی دارم تلاش میکنم وزنم بره بالا بعداز هروعده بانون تست میخورم بنظرت چقدزمان میبره تاوزنم بره بالا؟شماچقداضافه کردی گلم؟

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
میگن برای رژیمیا خوبه بخورن معده پرکنه چاق نمیکنه ولی من میخورم اشتهام باز میشه زیاد میخورم

منم خیلی دوس دارم روزی سه چهار بارمیخورم

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
وای چه عالی منم خیلی دارم تلاش میکنم وزنم بره بالا بعداز هروعده بانون تست میخورم بنظرت چقدزمان میبره ...

من باشگاه میرفتم هفته اول دوکیلو اضافه کردم

مربیم به من گفت حتما کره بادوم زمینیت شیرین باشه میتونی با شیره انگور یا شکلات صبحانه مخلوتش کنی

خب حالا جوری که خودم میخوردمو برات میگم انشالله مفید باشه برات

اول ناشتا یدونه قرص ب۱۲میخوردم

صبح دوتا نون تست(۴عدد)

روش کره بادوم زمینی و شکلات صبحانه میزدم و روشون موز میچیدم همراه با پودر گردو و کنجد

وعده بعدی بعد از تمرین بلافاصله میخوردم 

و هروقت احساس ضعف و گشنگی میکردم اول اینو میخوردم بعد غذای اصلیمو

کنارش روزی سه تا موزم میخوردم😂🤦‍♀️

غذای اصلیمم هرچی بود میخوردم فرق نمیکرد چی باشه

اها تخم و مرغ سیب زمینیم بعد تمرین میخوردم حین تمرینم خرما با شیره انگور و گردو و کنجد قاطی میکردم عالیه در عرض یک هفته کمه کم ۲کیلو اضافه میکنی

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️