2777
2789
عنوان

حق با منه یا این زنیکه روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 74 پست

چرا بچه ها نمیفهمن که خودشون باید تلاش کنن یا به حرمت پدر ومادری که براشون زحمت کشیده تلاش کنن یا حداقل به حرمتشون تکلیفشون وروشن کنن چرا بچه ها نمیفهمن اگر آینده ی موفقی نداشته باشن ما پدر مادراییم که مقصر میشیم وباید جواب پس بدیم 

من اگر الان بچه ام فحشم بده بگه نمیخوام درس بخونم نمیتونم بیخیالش بشم چون 4سال دیگه میگم تقصیر منه که رهاش کردم 

خدایا آدم سگ بشه مادر نشه

بیچاره اون مادر با این دختر نمک نشناس که اینجوری در موردش حرف میزنی!! سه سال دروغ گفتی، به مسخره گر ...

ن من یه احمق بی اراده هستم اما این زیاده رویه حق نداره همچین غلطی کنه کاش یه بلایی سرش بیاد یکم دلم خنک شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بچه ها نمیفهمن که خودشون باید تلاش کنن یا به حرمت پدر ومادری که براشون زحمت کشیده تلاش کنن یا حد ...

ازش متنفرم کاش یه بلایی سرش بیاد که اینقدر استرس میده اینقدر خودمو زدم از صبح دارم دییونه میشم هر کی دوربین ببینه چه فکری میکنه با خودش  میگه حتما پسر اورده  تو خونه واقعا دلم میخواد خفشم کنم عوضی همش به زور منو میفرسته یه گوه دونی کلاس هر چی میگم نمیخوام برم حالیش نیست روانی میگه تو سه سال دروغ گفتی حرفات باور نمیکنم  دلم میخواد تیکه تیکه ا کنم 

اره بخدا‌ داداش من الان نزدیک ۴۰سالشه. مامانم میگه بچه بود ب زور می بردمش کلاس زبان.گریه میکرد نمیشس ...

داداش خودم خون به جگر کرده بود هممون ومدرسه نمی‌رفت الان هر جا میریم خواستگاری به خاطر درس نخوندنش جواب رد میدن مامانمم. همش گریه میکنه میگه پسرم گناه داره کیو براش بگیرم چیکار کنم چیکار نکنم

اول ك نميذاره اينطوري گفته ب خودت بياي و يا بترسيدوم اينكه كي چيكار اتاق تو داره

نه بابا من اینو میشناسم خیلی روانیه حتما با طرف حرف زده کاش بتونم زودتر از این جهنم فرار کنم مگه جنازم رو ببینه دیگه نمیزارم دستش به جنازمم برسه 

ازش متنفرم کاش یه بلایی سرش بیاد که اینقدر استرس میده اینقدر خودمو زدم از صبح دارم دییونه میشم هر کی ...

خب الان عصبانی ای دوتا استغفرالله بگو یه لیوان آب بخور چند تا نفس عمیق بکش بگیر بخواب صبح که حالت بهتر شد با مامانت حرف بزن خیلی جدی وتصمیم نهاییتو بهش بگو

ن من یه احمق بی اراده هستم اما این زیاده رویه حق نداره همچین غلطی کنه کاش یه بلایی سرش بیاد یکم دلم ...

بس کن دختر!  خدا نکنه بی مادر بشی یا بلایی سرش بیاد 

فکر کردی تمام اینها برای چیه؟!!  این همه حرص و جوشی که از دستت میخوره تا برای خودت کسی بشی، چه نفعی براش داره؟!!!؟  خدای نکرده مادر نباشه هیچچچ کس دلسوزت نخواهد بود مطمئن باش. 

اولا ک اون دوربین نصب نمیکنه یه چی گفته دوما این حجم از نفرت برای مامانت زیاد نیس؟؟ تصور کن خبر بدن ...

درک بره کما حداقل یه ماه صدای نحسش رو نشنوم بدم میاد از صداش از داد زدناش

خب الان عصبانی ای دوتا استغفرالله بگو یه لیوان آب بخور چند تا نفس عمیق بکش بگیر بخواب صبح که حالت به ...

من با این اشغال حرفی ندارم کاش بره کمایی جایی چند وقت نفس بکشم از دستش 

بس کن دختر! خدا نکنه بی مادر بشی یا بلایی سرش بیاد فکر کردی تمام اینها برای چیه؟!! این همه حرص و ج ...

ازش بدم میاد از صداش از داد زدنا از کارا  همه رو روی من حساس کرده بااین کاراش 

خب یه سال واقعا هیچی قبول نشدی؟!با عنوان مادر ب عصبی شدنش حق میدم دوربین هم نمیزارع از ناراحتی گفته

ن بابا زر میزنه حرف زده با طرف از صداش متنفرم کاش چند وقت بره کمایی جایی نشنوم صدای نحسش رو 

ازش بدم میاد از صداش از داد زدنا از کارا همه رو روی من حساس کرده بااین کاراش

دبیرستان درست خوب بود؟ توان و استعدادشو داری؟ اگر آره که لج نکن و آیندتو بساز

اگر نه که هدفت رو مشخص کن و براشون توضیح بده

دبیرستان درست خوب بود؟ توان و استعدادشو داری؟ اگر آره که لج نکن و آیندتو بسازاگر نه که هدفت رو مشخص ...

حستم به خدا من روحم خسته اس همش سرم داد میزنه همش توهین تحقیر دارم دیوونه میشم کل بدنم درد میکنه یه ذره احترام و حرمت به من نمیزاره 

حستم به خدا من روحم خسته اس همش سرم داد میزنه همش توهین تحقیر دارم دیوونه میشم کل بدنم درد میکنه یه ...

خب کمی اعتمادشو جلب کن، ببین چی میخواد، چی میگه... بدون لجبازی و نفرت

یک ماه امتحان کن  ببین جه تغییراتی میبینی