2777
2789
عنوان

فکر میکردم تنها مشکل زندگیم اینه که خونه ندارم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 35 پست

اینو بدون مارو دوس ندارن وگرنه نمیکردن این کارو هیچ جای ذهنشون نیستیم هیچ جا من بعد اون ماجرا هر چی بیشتر دقت میکنم میبینم هیچی نیستم تو این زندگی فقط بسوزه درد بچه ها که آدمو میکشه نمیتونم با وجدانم کنار بیام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و شوهرم بخاطر زورگوییش و رفتار بدش جلوی خانواده اش با من ۱۵ روز قهر بودیم در حد ضرورت حرف میزدیمو ...

عزیزم💔

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

شما عزیزم الان زخمی هستیمشکل خیانت شوهرت ضعف شخصیتی ایشونهو ربطی به شما ندارهکه احساس حقارت کنیخشم و ...

جالب اینجاست که همه جی رو انداخت گردن من

در صورتی که من هیچی براش کم نذاشتم

اکثر مواقع برای رابطه خودم پیش قدم میشم

ورزش میکنم هر روز دوش میگیرم به خودم میرسم

تیپی که خودش دوست داره میپوشم

این یکسال اخیر رابطه مون واقعا عالی بود من خیلی تلاش میکردم برای بهتر شدن زندگی مون برای همین تو شوکم که چرا این اتفاق افتاد؟

جالب اینجاست که همه جی رو انداخت گردن مندر صورتی که من هیچی براش کم نذاشتماکثر مواقع برای رابطه خودم ...

ویژگی خیانت کارها همینه. سریع دست پیش میگیرن پس نیفتن 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

جالب اینجاست که همه جی رو انداخت گردن مندر صورتی که من هیچی براش کم نذاشتماکثر مواقع برای رابطه خودم ...

مشکل و باید تو ایشون جستجو کرد

هیچ ربطی به شما نداره

من دیدم تو دنیای واقعی خانمهایی که باوجود تاهل اونقدر خوب و جذاب و پرفکت هستن که حتی خانمها هم جذبشون میشن چه برسه به آقایون،اما همسرشون حتی گاهی با وجود فاصله زیاد(از نظر وجهه اجتماعی و بیرونی)بهشون خیانت کرده

به خودشم گفتم تو دیگه پدر بچه هامی منم مادر بچه هات

عزیزم من درکی از زندگی مشترک ندارم ولی امیدوارم هرجا که هستی یه مادر خوب برای بچه هات باشی !

بچه ها یه مادری که ناراحته نمیخوان 

مادری میخوان که همیشه میخنده و خوشحاله و حالش خوبه ! 

به نظرم اولویتت خودت باش توهم یکبار زندگی میکنی. خیانت بخشش نداره ولی تو هیچ گناهی نداری چون یه نفر دیگه به هردلیلی زندگیتو زیر سوال برده تقصیر تو نیست . 

امیدوارم دلت هم اروم بگیره ❤️ 

متاسفانه منم جایی که فکر میکردم خوشبختم تجربه اش کردمهیچ وقت نمیشه به حالت عادی برگشت

از همه مردا بدم میاد احساس میکنم همه شون همینجورن

زنا رو تو خیابون میبینم انگار که همشون مقصرن 

دوست دارم هیجا نرم و فقط بمونم خونه و کسی رو نبینم