چه_خبرتونه مدیر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 3614 عنوان فکر میکردم تنها مشکل زندگیم اینه که خونه ندارم ولی | مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 35 پست وقتی خیانت شوهرمو فهمیدممتوجه شدم که اون احساس امنیت و اعتماد و دوست داشتن بین زن و شوهر بزرگترین نعمت تو زندگی زناشوییهکه من دیگه ندارمشهمش فکر میکنم وقتی داشت باهاش قرار میزاشت من کجای ذهنش بودماصلا به من فکر میکرد؟احساسات مختلفی رو دارم تجربه میکنمخشم.ناامیدی.افسردگی.احساس حقارت و... دیروز | 00:06 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ziiiiibaaaaaa19 عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 411 قشنگم تو هیچ مشکلی نداری اون پر از مشکله که رفته این کارو کرده
چه_خبرتونه مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 3614 پشیمون نیست؟ اولش که زده بود تو فاز انکاربعد که فهمید پیامکاشو خوندم گفت من پشیمونم چون به خودم بد کردم و بخاطر بچه هام ادامه ندادماینقدر غرور واسه یه همچین آدمی که دیگه به نظر من هیچی نیست عجیبهحاضر نشد بگه ببخش فقط اومد رو هوا صورتمو بوسید و در رفت😒
چه_خبرتونه مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 3614 قشنگم تو هیچ مشکلی نداری اون پر از مشکله که رفته این کارو کرده حتی اگه با من مشکل داشت باید میومد حرف میزد و حلش میکرد نه اینکه بره بیرون با هرزه هاالانم باهاش عادی صحبت میکنم ولی دلم خونه
چه_خبرتونه مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 3614 چطوری باهم آشنا شدن شوهرم داروخانه کار میکنهاومده بوده دارو بگیرهاز پیاماشون متوجه شدم
قوقولومقولی عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 435 شوهرم داروخانه کار میکنهاومده بوده دارو بگیرهاز پیاماشون متوجه شدم فقط در حد پیام بوده؟
چه_خبرتونه مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 3614 فقط در حد پیام بوده؟ نه به لمس و و اینا هم رسیده بودن فقط مونده بود رابطه اصلیکه توی پیاما دیدم شوهرم بهش پیشنهادش رو داده بود