2777
2789
عنوان

خواستگارم بچه دوست داره اما من نه

| مشاهده متن کامل بحث + 5992 بازدید | 134 پست
علم پیشرفت کرده مث قدیما نیست، دکترا حواسشون هست، نگران اتفاقات نادر نباش

بچه اول که اوج شور و اشتیاقمه و اولین حس ناب مادرشدن رو به من میده،در اوج همون شور و شوق و جوونی و اعصاب و انگیزه و حتی  کنار درس و دانشگاه و تلاش برای آینده میخوام

بچه اول رو ۴۰سالگی که اون همه انگیزه پریده و اعصابی نمونده میخوام چیکار 

زنگوله پا تابوته؟!

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فضایل اخلاقی زیادی داره اینم از خونگرمی و اجتماعی بودنشه مطمئنا اما خب بخدا خیلی از زندگی ها بچه توش ...

مرد با زن فرق داره

شما وقت ازدواج گذشته و دنبال همدمی

اون تازه وقت ازدواجشه

شما در صورتی حرفت درسته بود که طرف ۵۰سالش بود

پس حرفت رو رک بهش بزن

درباره چی حرف بزنن پس استارتر بزاره بعد از عقد یا نامزدی بگه بچه نمیخوام که همه چیز بهم بخوره و باعث ...

چمیدونم والا

یجوری نیس اول کار حرف بچه؟

معمولا آدما با اخلاق و روحیات هم توافق میکنن بعد توی مسیر زندگی در این باب تصمیم میگیرن

یوقت اسی نظرش عوض بشه و بعد بچه دلش بخاد

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

مرد با زن فرق دارهشما وقت ازدواج گذشته و دنبال همدمیاون تازه وقت ازدواجشهشما در صورتی حرفت درسته بود ...

کدوم آیه ی قرآن گفته اسی وقت ازدواجش گذشته؟؟؟؟؟

خدیجه تو چهل سالگی با پیامبر ازدواج کرد بچه دار  هم شد

حالا اسی خودش بچه نمی خواد

مکرون رئیس جمهور فرانسه هم خانمش چندین سال بزرگتره

نه این شرایط من نیست. اما نباید زندگی یک نفر رو بخاطر اصطلاحا دکترها خراب کنیم.

اخه اونا هم واقعیت جامعه رو دارن نمایش میدن خوبه طرف بره بعد چندسال خدایی نکرده ب مشکل بخوره سراینکه منوشماازسردلسوزی گفتیم ازدواج کن خوبه؟ خب ادم همه احتمالارو درنظر میگیره خواهرمن ازقدیم گفتن کبوتر باکبوتر باز باباز

اسی اگه همسرت بچه دوست دارهمی تونید از تخمک اجاره ای و رحم جایگزین استفاده کنیداینطوری سلامتت به خطر ...

نه من مثل روز برام روشنه که قوه باروریم بالاست. مشکلی ندارم. بچه هم بیارم حتما باهوش و سالم خواهد بود. 

از نظر ظاهری هم هر کی میبینه میگه متولد هفتاد هستی. 

بی‌بی فیس هستم. 

اما کلا 1 درصد میل به بچه ندارم. 

چمیدونم والایجوری نیس اول کار حرف بچه؟معمولا آدما با اخلاق و روحیات هم توافق میکنن بعد توی مسیر زندگ ...

اینا برای دخترای 17،18 ساله هست، نهایت میگه میزاریم 3،4 سال بعد هر چند از 1 سال به بعد فشار اطرافیان شروع میشه، 

اون آقا احتمالا بعد از عقد میخواد سریع اقدام کنه برای فاصله سنی با بچه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
فقط تو این موردهبقیه ‌‌ش اوکیه

شما میگی جای خوب شاغلید 

پس ایشون رو خیلی هامیخوان 

بچه هم براش مهمه 

شما هم دوستش داری 

پس شما کوتاه بیا و قبول کن بچه بیاری

وگرنه قطعی بگی نمیخوای ، عقب میره 

دروغ بگی میخوای و بعد نیاری 

زندگیت خراب میشه