2777
2789
عنوان

خواستگارم بچه دوست داره اما من نه

| مشاهده متن کامل بحث + 6025 بازدید | 134 پست
اهل مطالعه و علم باشه،این سنی که شما فرمودی بچه نمیاره کهآخه هرچه سن مادر بیشتر،احتمال سندروم داون ب ...

عزیزم بیخیال اینجاکلی ادم هست ک ادای روشنفکرهارو درمیارن ولی اگ درموردخانواده خودشون باشه بحث فرق میکنه اینجامجازی واکثرامیخوان خودشونوادم خوبه نشون بدن

من مذهبی نیستم حوصله بحثم ندارم واقعا اصلا درست نیست زن بزرگتر باشه ادم خودش یجوری نمیشه مثلا طرف ۷ ...

خوب در مورد مردهای پیر  هم همینه

طرف زنش هم سن دخترش است

(پیمان قاسم خانی و میترا ابراهیمی ) ولی حتی جلوی دختر دم بختش بچه دار هم شده 

کار زشت در هر صورت  زشت  است

کاش اگه قرار به ازدواج با هم سن است

برای مردها  هم قبیح  باشه که با هم سن دخترشون ازدواج کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مذهبی نیستم حوصله بحثم ندارم واقعا اصلا درست نیست زن بزرگتر باشه ادم خودش یجوری نمیشه مثلا طرف ۷ ...

دوست خوبم شما تذکر بجا و درستی رو اشاره کردی ،دیگه بیش از این اصرار نکن؛بنظرم اسی تصمیمش رو گرفته و نظرات مخالف رو نمی پذیره؛ انشالا که خوشبخت باشه

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

عزیزم قبول نکن

شما الان ۴۲ سالته تا بیاین ازدواج کنین میشه ۴۴ سالت

ممکنه اصلا باردار نشی نمیخوام بگم سنت زیادت ولی اگهه بشی هم بارداریت پرخطره و احتمالش هست نشی

بعدا ممکنه همین اقا اذیتت کنه و بگه من گفتم بچه میخوام.

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
خوب در مورد مردهای پیر هم همینهطرف زنش هم سن دخترش است(پیمان قاسم خانی و میترا ابراهیمی ) ولی حتی ج ...

دختر گفته بهش بچه برام مهم هست با همین شرط ازدواج کردن .بنظرم ایراد نداره

اهل مطالعه و علم باشه،این سنی که شما فرمودی بچه نمیاره کهآخه هرچه سن مادر بیشتر،احتمال سندروم داون ب ...

علم پیشرفت کرده مث قدیما نیست، دکترا حواسشون هست، نگران  اتفاقات نادر نباش

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

خوب در مورد مردهای پیر هم همینهطرف زنش هم سن دخترش است(پیمان قاسم خانی و میترا ابراهیمی ) ولی حتی ج ...

اصلا کامنت بالاترمم خوندی من متنفرم ازاینکه مرد بزرگتر باشه خیلی یازن بزرگتر باشه ازنظرروانشناسی مردباید ۳ تا۵ سال از زنش بزرگتر باشه ن بیشتر ن کمتر 

وای من از ازدواج پیر و جوون متنفرم به نظرم حال به هم زن دخترخاله ی خودم شوهرش ۱۷ سال ازش بزرگتر یعنی میبینم شون چندشم میشه 

دوست خوبم شما تذکر بجا و درستی رو اشاره کردی ،دیگه بیش از این اصرار نکن؛بنظرم اسی تصمیمش رو گرفته و ...

🥰قربونت برم عزیزم ممنون ک خود واقعیت هستی ومثل بعضی کاربرهای اینجابخاطر اینکه چهارنفرازت تعریف کنن نظرالکی ندادی مرسی عزیزم بله دیگ چ میشه کردانشالله ک خوشبخت شن

تو خواستگاری از بچه حرف میزنید؟ چیزهای مهمتری نیس؟

درباره چی حرف بزنن پس 

استارتر بزاره بعد از عقد یا نامزدی بگه بچه نمیخوام که همه چیز بهم بخوره و باعث کدورت بشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

من اطرافم زیاد دیدم زن ۴_6 سال بزرگتر بوده

باور کن بعد یه مدت برای همه عادی میشه مث وقتی زن ۶ سال کوچیکتره اصلا کسی به سنشون فکر نمیکنه

خودشونم انقد مسئله هست بخوان فکر کنن بهش به سن فکر نمیکنن

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
ببین واقع بین باش.ازدواج عاشقانه نیستاگه مرد پاکیه تنها چیزی که تو این زندگی نگهش میداره، حقوق تو و ...

فضایل اخلاقی زیادی داره 

اینم از خونگرمی و اجتماعی بودنشه مطمئنا 

اما خب بخدا خیلی از زندگی ها بچه توش نیست

خیلیم ک گرم و ماندگار هست. 

من فقط یه همدم میخوام همین. قصد بچه و پروسه بچه داری ندارم هر دو هم شاغلیم و من 8 ساعت سرکار ایشونم نوع کارش شیفتی هس.