mehri۶۲ مدیر عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 5404 عنوان خواستگارم بچه دوست داره اما من نه | مشاهده متن کامل بحث + 6025 بازدید | 134 پست بچه ها شما چه کردین اینجور مواقع ایشون متولد 67 و من 62من اصلا بچه نمیخوام ایشون بچه دوس دارهچکنم؟ واقعا نمیخوام بچه. 1404/07/27 | 00:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrsa9699 عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18026 اهل مطالعه و علم باشه،این سنی که شما فرمودی بچه نمیاره کهآخه هرچه سن مادر بیشتر،احتمال سندروم داون ب ... عزیزم بیخیال اینجاکلی ادم هست ک ادای روشنفکرهارو درمیارن ولی اگ درموردخانواده خودشون باشه بحث فرق میکنه اینجامجازی واکثرامیخوان خودشونوادم خوبه نشون بدن
کبریت_نیم_سوز عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 479 من مذهبی نیستم حوصله بحثم ندارم واقعا اصلا درست نیست زن بزرگتر باشه ادم خودش یجوری نمیشه مثلا طرف ۷ ... خوب در مورد مردهای پیر هم همینهطرف زنش هم سن دخترش است(پیمان قاسم خانی و میترا ابراهیمی ) ولی حتی جلوی دختر دم بختش بچه دار هم شده کار زشت در هر صورت زشت استکاش اگه قرار به ازدواج با هم سن استبرای مردها هم قبیح باشه که با هم سن دخترشون ازدواج کنن
برکههههههههههههه عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 4676 تو خواستگاری از بچه حرف میزنید؟ چیزهای مهمتری نیس؟ با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمیتواند از نیکی پشیمانت کند..
ghazal1385 عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 18657 دهه پنجاهی ها الان بچه میارن من کلا بچه دوس ندارم اما باز به سرپرستی گرفتن رو خیلی بیشتر دوس دارم تا ... شما برعکسی مطمنی متولد ۶۲ هستی
محنا۲ عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2177 من مذهبی نیستم حوصله بحثم ندارم واقعا اصلا درست نیست زن بزرگتر باشه ادم خودش یجوری نمیشه مثلا طرف ۷ ... دوست خوبم شما تذکر بجا و درستی رو اشاره کردی ،دیگه بیش از این اصرار نکن؛بنظرم اسی تصمیمش رو گرفته و نظرات مخالف رو نمی پذیره؛ انشالا که خوشبخت باشه ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
چکاوک73 عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4049 عزیزم قبول نکنشما الان ۴۲ سالته تا بیاین ازدواج کنین میشه ۴۴ سالتممکنه اصلا باردار نشی نمیخوام بگم سنت زیادت ولی اگهه بشی هم بارداریت پرخطره و احتمالش هست نشیبعدا ممکنه همین اقا اذیتت کنه و بگه من گفتم بچه میخوام. گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
امید50 عضویت: 1394/02/02 تعداد پست: 25254 خوب در مورد مردهای پیر هم همینهطرف زنش هم سن دخترش است(پیمان قاسم خانی و میترا ابراهیمی ) ولی حتی ج ... دختر گفته بهش بچه برام مهم هست با همین شرط ازدواج کردن .بنظرم ایراد نداره
امیلی74 عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 1724 اهل مطالعه و علم باشه،این سنی که شما فرمودی بچه نمیاره کهآخه هرچه سن مادر بیشتر،احتمال سندروم داون ب ... علم پیشرفت کرده مث قدیما نیست، دکترا حواسشون هست، نگران اتفاقات نادر نباش اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین.صاد
mehrsa9699 عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18026 خوب در مورد مردهای پیر هم همینهطرف زنش هم سن دخترش است(پیمان قاسم خانی و میترا ابراهیمی ) ولی حتی ج ... اصلا کامنت بالاترمم خوندی من متنفرم ازاینکه مرد بزرگتر باشه خیلی یازن بزرگتر باشه ازنظرروانشناسی مردباید ۳ تا۵ سال از زنش بزرگتر باشه ن بیشتر ن کمتر
الهید عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 4734 خوب در مورد مردهای پیر هم همینهطرف زنش هم سن دخترش است(پیمان قاسم خانی و میترا ابراهیمی ) ولی حتی ج ... وای من از ازدواج پیر و جوون متنفرم به نظرم حال به هم زن دخترخاله ی خودم شوهرش ۱۷ سال ازش بزرگتر یعنی میبینم شون چندشم میشه
mehrsa9699 عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18026 دوست خوبم شما تذکر بجا و درستی رو اشاره کردی ،دیگه بیش از این اصرار نکن؛بنظرم اسی تصمیمش رو گرفته و ... 🥰قربونت برم عزیزم ممنون ک خود واقعیت هستی ومثل بعضی کاربرهای اینجابخاطر اینکه چهارنفرازت تعریف کنن نظرالکی ندادی مرسی عزیزم بله دیگ چ میشه کردانشالله ک خوشبخت شن
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 10162 تو خواستگاری از بچه حرف میزنید؟ چیزهای مهمتری نیس؟ درباره چی حرف بزنن پس استارتر بزاره بعد از عقد یا نامزدی بگه بچه نمیخوام که همه چیز بهم بخوره و باعث کدورت بشه انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
چکاوک73 عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4049 من مذهبی نیستم حوصله بحثم ندارم واقعا اصلا درست نیست زن بزرگتر باشه ادم خودش یجوری نمیشه مثلا طرف ۷ ... من اطرافم زیاد دیدم زن ۴_6 سال بزرگتر بودهباور کن بعد یه مدت برای همه عادی میشه مث وقتی زن ۶ سال کوچیکتره اصلا کسی به سنشون فکر نمیکنهخودشونم انقد مسئله هست بخوان فکر کنن بهش به سن فکر نمیکنن گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
mehri۶۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 5404 ببین واقع بین باش.ازدواج عاشقانه نیستاگه مرد پاکیه تنها چیزی که تو این زندگی نگهش میداره، حقوق تو و ... فضایل اخلاقی زیادی داره اینم از خونگرمی و اجتماعی بودنشه مطمئنا اما خب بخدا خیلی از زندگی ها بچه توش نیستخیلیم ک گرم و ماندگار هست. من فقط یه همدم میخوام همین. قصد بچه و پروسه بچه داری ندارم هر دو هم شاغلیم و من 8 ساعت سرکار ایشونم نوع کارش شیفتی هس.
mehrsa9699 عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18026 من اطرافم زیاد دیدم زن ۴_6 سال بزرگتر بودهباور کن بعد یه مدت برای همه عادی میشه مث وقتی زن ۶ سال کوچ ... چی بگم عزیزم انشالله ک ب مشکل نخورن هیچ وقت