2777
2789
عنوان

خواستگارم بچه دوست داره اما من نه

| مشاهده متن کامل بحث + 5897 بازدید | 134 پست
اخه اونا هم واقعیت جامعه رو دارن نمایش میدن خوبه طرف بره بعد چندسال خدایی نکرده ب مشکل بخوره سراینکه ...

شما منطقت و صحبتت کاملا درسته عزیزم ولی من و شما که استارتر رو نمیشناسیم. شاید با طرفش خوشبخت بود. همیشه استثناها هستن. هرچند گفتیم سر مسئله بچه‌تفاهم ندارند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم آیه ی قرآن گفته اسی وقت ازدواجش گذشته؟؟؟؟؟خدیجه تو چهل سالگی با پیامبر ازدواج کرد بچه دار هم ش ...

من میخوام بحث رو سیاسی نکنم نمیشه خود پیامبرم ک عاشق خدیجه نشده بود شده بود؟ ازطرف خدا بهش وحی شد ک باهاش ازدواج کنه ک ازطریق ثروت خدیجه اسلام رو نجات بدن مطالعه کن بعد بگو

چمیدونم والایجوری نیس اول کار حرف بچه؟معمولا آدما با اخلاق و روحیات هم توافق میکنن بعد توی مسیر زندگ ...

وقت گذاشتیم برا شناخت نسبی

شناخت کامل که مقدور نیست

دیگه از یه جایی رابطه و صحبت ها جدی تر شد

من میخوام بحث رو سیاسی نکنم نمیشه خود پیامبرم ک عاشق خدیجه نشده بود شده بود؟ ازطرف خدا بهش وحی شد ک ...

چه زبل 

بعد با همون پول هایی که از خدیجه گرفتن

فتوا دادن ارث زن باید نصف باشه 

دیه اش نصف  باشه 

شهادت نده 

قاضی نشه

حق طلاق نداشته  باشه 

شوهرش ولی حق چهار عقدی و چهل صیغه داشته باشه

حیف از اونهمه پولی که یک زن داد تا علیه زنان استفاده بشه

ولی به نظرم زوجی عاشق نباشن نمی تونن بچه دار بشن

قربونت برم عزیزم خوشحال شدم از همصحبتی با شمای مهربون‌.ان شالله

عزیزدلمی خواهری همجنین بازم شرمنده اگ باصحبتام ناراحت شدی بخدا من فقط واقعیت هایی ک دیدمو گفتم عزیزمی بازم شرمنده♥️🥰

چه زبل بعد با همون پول هایی که از خدیجه گرفتنفتوا دادن ارث زن باید نصف باشه دیه اش نصف باشه شهادت ن ...

ن باباربطی ب عشق وعاشقی نداره ک ب خواست خدابوده ک پیامبربچه داربشه کلی ادم هستن ک عاشق هم نیست ولی بچه دارشدن بعدشم اخرمن نفهمیدم تومذهبی هستی نیستی؟😂

یعنی به امانوئل مکرون هم وحی شده؟؟؟که با معلمش ازدواج کنهازدواج یک چیز دلی است

باشه بیخیال کلی ادم ندیدی ک ازسراجبارازدواج کردن؟ تودوس داری راه خدیجه رو ادامه بده بایکی ازدواج کن ک ازت بیست سال کوچکترباشه اینجوری دلت راصی میشه

ن باباربطی ب عشق وعاشقی نداره ک ب خواست خدابوده ک پیامبربچه داربشه کلی ادم هستن ک عاشق هم نیست ولی ب ...

اون ضرب المثل است عزیزم

میگن  مگه آیه اومده؟؟؟

ولی خدیجه الگوی مذهبی هاست

و کلی هم مورد برای دیگران هم هست

اول از همه مسئله سن رو حل کنید و مطمئنشو بعدن پشیمون نمیشه و سرکوفت نزنه و بعدش هم خانواده اش راضی ب ...

دقیقا..مورد داشتیم زن و شوهر هر دو قبل ازدواج‌توافق کردند بچه نیارن..اما بعد عروسی از یک طرف همش اطرافیان  رو مخشون راه میرفتن که چرا بچه دار نمیشین کی بچه دار میشین..نکنه مشکل نازایی دارین؟ از اونورم اقا وقتی میبینه خواار برادرهاش و دوستاش همه بچه بغل هستن دلش هوس بچه کرد...کلا زندگی بدون بچه انگار زندگی بدون امیده..خنده ی یک نوزاد یک دنیا می ارزه برات .نسبت به تمام چیزای مالی که بدست آوردی