2777
2789
عنوان

دو شب پیش رفتم خونه کسی

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وجدانم قبول نکرد تو این گروهنی سر سفره شون بشینم.با اینکه ما برای انجام کار شوهرش مجبور بودیم بریم

میتونستید غذا برا خودتون درست کتید یا قبل شام برید برگردید خونتون یا شام میخوردید بعد میرفتید یه نیم ساعت میومدید اینجوری خودتم تو زحمت نمی افتادی منم از این ببخشید کارای احمقانه زیاد کردم هیچکسم نگفت دست درد نکنه 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

از من بشنو برای هیچچچچچ کس غذا از خودت نبر.بی ارزش میشی با ارزشتر نمیشی.به یه بی لیاقت اسی سرویس داد ...

منم خیلی به این زن خدمات دادم خیلی ولی الان خیلی دلم گرفته از برخوردش

امیدوارم این بشه درس عبرت اسی 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

دورشون رو خط بکش.یک آرامشی داره.خودت رو بالا بگیر.کمرنگ شو.احترامت بیشتر میشه.باور می‌کنی توالتشونم میشستم؟الان سالی یه بارم نمی‌رم زنگم نمی‌زنم.زمان می‌بره وادما رو خوب میشناسی

میتونستید غذا برا خودتون درست کتید یا قبل شام برید برگردید خونتون یا شام میخوردید بعد میرفتید یه نیم ...

واقعیتش دست این داداشم یه کم خالیه خواستم محبت کرده باشم و از محبت به داداشم و بچه هاش اصلا پشیمون نیستم نوش جانشون ولی رفتار زنش افتضاح بود با اینکه اولین بارش نیست از این کارا می‌کنه ولی خیلی دلم گرفت که به زور پای سینک وایساده بودم ولی اون...

دورشون رو خط بکش.یک آرامشی داره.خودت رو بالا بگیر.کمرنگ شو.احترامت بیشتر میشه.باور می‌کنی توالتشونم ...

خاک بر سرم کنن خیلی دلسوزم خواستم بچه هاش به غذای خوب بخورن.درسته 🌸

خاک بر سرم کنن خیلی دلسوزم خواستم بچه هاش به غذای خوب بخورن.درسته 🌸

باور کن هیچ کس اونقدری که میگه بدبخت نیست.بی پول نیست.بخدا همیشه احمق به نظر رسیدم.یه جا دیدم هیچکس برام تره خورد نمیکنه.

خدا کنه برادرت حداقل قدر این محبت رو بدونه برادرای من از زناشون بدترن

عزیزم داداشای منم خیلی اذیتم کردن خیلی مخصوصا همین داداشم خیلی عذابم داد ولی منو سوراخ سوراخم کنم باز یه رحمی ته دلم هست همین دلسوزیم هم باعث بدبختیمه

عزیزم داداشای منم خیلی اذیتم کردن خیلی مخصوصا همین داداشم خیلی عذابم داد ولی منو سوراخ سوراخم کنم با ...

دلسوزی زیاد باعث سوختن خودت میشه از سر تجربه میگم بازم خود دانی عزیزم