2777
2789
عنوان

کسی روانشناس هست

88 بازدید | 17 پست

سلام 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانی باشیم قبول نیست؟

چرا که نه قبوله😂😐

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

چرا که نه قبوله😂😐

میدونستی روانی ها جیک پوک روان رو حفظن چون خودشون تجربه کردن میدونن چیه اما روانشناس فقط درباره اشون مطالعه کرده مثل این میمونه بگی کسی که راجبع آمریکا مطالب خونده بیاد به جای اینکه بگی کسی تو آمریکا زندگی میکنه بیاد 

سوالت چیه من درباره روانشناسی خوندم زیاد در مورد روابط دوستی و غیره

خودم دانشجو روانشناسی ام جدیدن فهمیدم مشکلم چیه 

بعد من مشکل دارم حس زشت بودن اینا دارم بخاطر همین 

از موقعیت ها که با آدم ها ارتباط چشمی بگیرم یا برم سخنرانی کنم فرار میکنم نه از ترس صحبت کردن از ترس اینکه چهره زشت منو بقیه ببینن

میدونستی روانی ها جیک پوک روان رو حفظن چون خودشون تجربه کردن میدونن چیه اما روانشناس فقط درباره اشون ...

خب بگو چطوری اعتماد بنفسم زیاد کنم 

خب بگو چطوری اعتماد بنفسم زیاد کنم

فقط برو باشگاه بدنسازی تا میتونی ورزش کن فقط ورزش روی اعتماد بنفس موثره 

از لحاظ ظاهری هم به پوستت برس محصولات روتین بخر بزن 

ولی آرایش نکن

فقط برو باشگاه بدنسازی تا میتونی ورزش کن فقط ورزش روی اعتماد بنفس موثره از لحاظ ظاهری هم به پوستت بر ...

من خیلی فرم بدنیم خوبه یکسالی هست این کار کردم صورتمم ماسک اینا گاهی میزنم بدون ارایشم کلا نمی تونم نفس بکشم رژ قرمز اینا نه ولی آرایش میکنم  اعتماد بنفس ندارم بعد مشکلم اینکه الان بینی کوچلو صورت سفید مو بور چسم رنگی ندارم زشتمم بخدا اگه دخترا خیابون ببینی انگار عروسکن من بیشتر به پسر شبیهم زشتم

خودم دانشجو روانشناسی ام جدیدن فهمیدم مشکلم چیه بعد من مشکل دارم حس زشت بودن اینا دارم بخاطر همین از ...

مگه زشتن هستین ؟ احتمالا کمرو هستین با توجه به صحبت هاتون 

مگه زشتن هستین ؟ احتمالا کمرو هستین با توجه به صحبت هاتون

اره زشتم 

نه کم رو یعنی خودش دوست نداره حرف بزنه تو جمع من دوست دارم حرف بزنم ولی چون همه نگاه میکنن دوست ندارم کسی صورتم ببینه