2777
2789
عنوان

کسی روانشناس هست

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 17 پست
کلا این روزا خانوما هر کس تو خیابون ماسک میزنه یا بینیش بزرگه یا سیبیل داره یکی از این دوتاس چون کرو ...

😂😂

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

من خیلی فرم بدنیم خوبه یکسالی هست این کار کردم صورتمم ماسک اینا گاهی میزنم بدون ارایشم کلا نمی تونم ...

من نگفتم بدنت فرم هست یا نه برو باشگاه چون تنها جایی که واقعا بدنت بخاطره جنب جوش حال روحیت عوض میشه اعتماد بنفس پیدا میکنی کلا ورزش باعث افزایش اعتماد بنفس میشه حالا هر ورزشی والیبال تکواندو هرچی  

هیچ قرص یا دارویی یا روانشناسی اینارو بهت‌نمیگه بعنوان یه فرد روان پریش حاد دارم تجربیاتم میگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نگفتم بدنت فرم هست یا نه برو باشگاه چون تنها جایی که واقعا بدنت بخاطره جنب جوش حال روحیت عوض میشه ...

مرسی گلم

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!