2777
2789

انقدر که بی‌شعور و ببخشید بی ناموسن که ذره از شرم توی وجودشون نیست 

چن وقت پیش یکی درخواست داد . با توجه به تایپک و اینا نشون میداد خانومه 

منم قبول کردم . بعد گف آقاعم 🔪🗿

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مرض دارن کثافتا من همشون رو رد کردم یکیشون کاربر زن بود تازه کلی ام تاپیک داشت همشم در مورد شوهرش گفته بود تو تاپیکاش بعد پیام داد فهمیدم مرده انگل بیشعور چون فهمیده بود مشکل مالی دارم چیزای ناجور میخواست می‌گفت هر چی بخوای برات میخرم فک میکردم چون سنم کمه قبول میکنم حالم ازش بهم خورد آسغاللل

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

انقدر که بی‌شعور و ببخشید بی ناموسن که ذره از شرم توی وجودشون نیست چن وقت پیش یکی درخواست داد . با ت ...

اینایی ک درخواست دوستی فرستادن تاپیک نداشتن 

این دیگ خیلی فعال بوده هه

انقدر که بی‌شعور و ببخشید بی ناموسن که ذره از شرم توی وجودشون نیست چن وقت پیش یکی درخواست داد . با ت ...

وای دقیقا برا منم اتفاق افتاد

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

چون مرض دارن کثافتا من همشون رو رد کردم یکیشون کاربر زن بود تازه کلی ام تاپیک داشت همشم در مورد شوهر ...

من از سال ۹۲ اینجام فکر نکنم قدیما انقد آقا تو سایت بوده باشه حس میکنم تازگیا خیلی خیلی زیاد شدن دیگه 

فقط درخواستشونو رد کن یمشت آدمای بیچاره ان و علاف

آخه با توجه به کاربری و تایپک ها خانوم بهش می‌خورد 

منم گفتم شاید کمکی چیزی میخواد . راهنمایی کنم 

نمیدونستم نرای پست از سایت زنونه هم دست نمیکشن   

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

من از سال ۹۲ اینجام فکر نکنم قدیما انقد آقا تو سایت بوده باشه حس میکنم تازگیا خیلی خیلی زیاد شدن دیگ ...

آره فکر کنم هر کدومشون عضو میشه به دوستای نفهم تر از خودش معرفی میکنه

من از سال ۹۲ اینجام فکر نکنم قدیما انقد آقا تو سایت بوده باشه حس میکنم تازگیا خیلی خیلی زیاد شدن دیگ ...

یه تعدادیشون مجردن اینجا رو با سایت دوست یابی و ازدواج اشتباه گرفتن 

تازه داستان خانومارم میخونن عین خاله زنکا هم نظر میدن 

همینقدر چندشن 

یه تعدادیشون مجردن اینجا رو با سایت دوست یابی و ازدواج اشتباه گرفتن تازه داستان خانومارم میخونن عین ...

حالا یسری تاپیکا نظر میذاشتن بحث راجب دندون و از این موردا یکی دو موردی آقا میشد من میگفتم مشکلی نیست ولی الان چند روزه چندین کاربر مرد درخواست فرستادن دیگه واقعا عجیب شده

حالا یسری تاپیکا نظر میذاشتن بحث راجب دندون و از این موردا یکی دو موردی آقا میشد من میگفتم مشکلی نیس ...

تستسترونشون در حال نابودیه 

چقدر باید یه مرد خاله زنک باشه توهمه کامنتا نظر بده 

من یه کاربر مردی رو می‌شناختم اسمش خاطرم نیست تو همه تاپیکا پلاس بود و نظر میداد