الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون مرض دارن کثافتا من همشون رو رد کردم یکیشون کاربر زن بود تازه کلی ام تاپیک داشت همشم در مورد شوهرش گفته بود تو تاپیکاش بعد پیام داد فهمیدم مرده انگل بیشعور چون فهمیده بود مشکل مالی دارم چیزای ناجور میخواست میگفت هر چی بخوای برات میخرم فک میکردم چون سنم کمه قبول میکنم حالم ازش بهم خورد آسغاللل
لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟
یه تعدادیشون مجردن اینجا رو با سایت دوست یابی و ازدواج اشتباه گرفتن تازه داستان خانومارم میخونن عین ...
حالا یسری تاپیکا نظر میذاشتن بحث راجب دندون و از این موردا یکی دو موردی آقا میشد من میگفتم مشکلی نیست ولی الان چند روزه چندین کاربر مرد درخواست فرستادن دیگه واقعا عجیب شده