ثناگلی۱۳۱۲ مدیر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 530 عنوان مامانای که بچه کلاس اولی دارین یه لحظه میاین | مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 33 پست سلام مامانی عزیز.یه سوال دارم ازتون.موقعی که بچه تون پیش دبستانی بود حروف الفبا فقط طرز نوشتنش بهشون یاد میدادم یا کلا هم نوشتاری هم خوانداری یادشون می دادن؟مربی بچه من میگه که فقط نوشتاری باید یاد بدیم ولی مثلا نگیم که این صاد هست یا عین هس. 1404/07/26 | 23:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sinoon عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 6767 درست میگنمدیر پیش دبستانی دخرتم میگفتهمینکه تا پایان پیش دبستانی بچه ها بتونن یه سری حروف رو تو کلمات تشخیص بدن عالیهمولا میگی درخت بچه د. ر. خ. ت. بشنوه دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
وانیاز عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 12950 به ماهم نوشتاری یاد دادن هم خوانداری مگه میشه بنویسی س ولی تلفطشو نگن؟ خودت تو خونه بگو میگن صداشو مثلا چند تا چیز که س توش باشه یا تو روزنامه ببر بچسبون درکل هدف اشنایی هست نه یادگیری
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 36792 ینی چی؟ینی دو نوع پیش دبستانی داریم؟ مهد کودکی که توش پیش دبستانی داره مدرسه ای که توش پیش دبستانی داره میشه دو جور
مهتاااب_ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2692 معلم کلاس اول هستم حتی الان که دارم با بچه ها لوحه کار میکنم و تو قسمت نگاره ها هستیم نباید اسم لوحه رو به بچه گفت بعدا توی نشانه ها و تدریس مشکل پیش میاد لوحه فقط تمرین نوشتنه اصلا اسم نمیدیم بهش ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...
ثناگلی۱۳۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 530 مهد کودکی که توش پیش دبستانی داره مدرسه ای که توش پیش دبستانی داره میشه دو جور خب اونوقت بچه ها دو مدل آموزش میبینن که. اینکه خوب نیس.دو دسته میشن بچه ها
جویبارخانم عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3662 معلم کلاس اول هستم حتی الان که دارم با بچه ها لوحه کار میکنم و تو قسمت نگاره ها هستیم نباید اسم لوحه ... بچه ی من پیش میره ولی نوشتاری ندارن. فقط صدای نشانه کار میشه که. چند نوع آموزس هست مگه من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
ثناگلی۱۳۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 530 معلم کلاس اول هستم حتی الان که دارم با بچه ها لوحه کار میکنم و تو قسمت نگاره ها هستیم نباید اسم لوحه ... ممنونم عزیزم. پس خیالم راحت باشه. فقط می ترسیدم بچم بره مدرسه و از بقیه بچه ها عقب تر باشه و معلم برا بچه من صبر نکنه
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 36792 خب اونوقت بچه ها دو مدل آموزش میبینن که. اینکه خوب نیس.دو دسته میشن بچه ها الان داریم در مورد خوب و بد اموزش صحبت میکنیم یا اینکه بچه ها توی پیش چی یاد میگیرن؟؟؟؟ در یه حالت کلی هم تعداد دسته بچه ها بسیار بیشتر از دو تاست و ربطی به اموزششون نداره
مهتاااب_ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2692 بچه ی من پیش میره ولی نوشتاری ندارن. فقط صدای نشانه کار میشه که. چند نوع آموزس هست مگه پیش دبستانی باید حتما لوحه نویسی تمرین بشه الان خیلی بچه های اولی مشکل دارن چون بهشون یاد ندادن ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...
مهتاااب_ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2692 ممنونم عزیزم. پس خیالم راحت باشه. فقط می ترسیدم بچم بره مدرسه و از بقیه بچه ها عقب تر باشه و معلم بر ... نه اصلا نگران نباش ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...
ثناگلی۱۳۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 530 الان داریم در مورد خوب و بد اموزش صحبت میکنیم یا اینکه بچه ها توی پیش چی یاد میگیرن؟؟؟؟ در یه حالت ک ... آره تعداد دسته های بچه ها بیشتره. منظورم این بود ینی دو مدل آموزش دارن؟چرا یکدست نکردن آموزش پیش دبستانی رو آخه.البته من نمی خواهم شما جواب این سوال رو بدین شما هم یه مادری هستی مثل من. صرفا برام سوال پیش اومده.
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 36792 آره تعداد دسته های بچه ها بیشتره. منظورم این بود ینی دو مدل آموزش دارن؟چرا یکدست نکردن آموزش پیش دبس ... عزیزم اموزش میتونه از مدرسه به مدرسه هم متفاوت باشه معمولا مهد کودکها زیر نظر بهزیستی هستن و مدارس زیر نظر اموزش پرورش در نتیجه یکسان سازی وجود نداره
ثناگلی۱۳۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 530 عزیزم اموزش میتونه از مدرسه به مدرسه هم متفاوت باشه معمولا مهد کودکها زیر نظر بهزیستی هستن و مدارس ز ... اهااااا پس این طور. من متوجه این مورد نبودم. ممنونم از اطلاع رسانیت عزیزم