خانما ما خونه و پس انداز نداریم حقوق شوهرم به زور ماهی 28بشه یا نه اطرافیان هم خیلی ادمو قضاوت میکنن طوری رفتار میکنن انگار مال و شغل ارزش ادما رو مشخص میکنه منم خیلی زود رنجم به نظرتون این ازمونو شرکت کنم یا نه
اگه همسرتون قدرمیدونست خوب بود همون کرایه نمیدی خودش کلی کمک هست....حالاان شالله خونه خودتون رومیساز ...
کنار مدرسه زندگی کردن خیلی سخته چه برسه پنجره ها داخل حیاط مدرسه باز بشن شده بعضی روزها به خاطر جیغ و داد بچه ها با سرسام بلند شدم ولی تحمل میکنم فعلا بدتر از همه شوهرم سوهان روحم شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه برااکثرمدرسه ها زن وشوهر باهم تومدرسه کارمیکنن راحتتر هست ولی براشما چون توهمین مدرسه کارنمیکنی ...
آنقدر شرایط سخت شده طرف مدیر یا معاونه سرایداره کاریش نمیشه کرد اجاره ها خیلی سنگینه ، با اینکه مدرسه جز مدارس خاص و پولداره بوفه رو خودش گرفته حتی به خدماتشم نداده