2777
2789
عنوان

استخدامی سرایدار و خدمتگذار مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 51 پست
اگه همسرتون قدرمیدونست خوب بود همون کرایه نمیدی خودش کلی کمک هست....حالاان شالله خونه خودتون رومیساز ...

کنار مدرسه زندگی کردن خیلی سخته چه برسه پنجره ها داخل حیاط مدرسه باز بشن شده بعضی روزها به خاطر جیغ ‌و داد بچه ها با سرسام بلند شدم ولی تحمل میکنم فعلا بدتر از همه شوهرم سوهان روحم‌ شده   

کنار مدرسه زندگی کردن خیلی سخته چه برسه پنجره ها داخل حیاط مدرسه باز بشن شده بعضی روزها به خاطر جیغ ...

اخه برااکثرمدرسه ها زن وشوهر باهم تومدرسه کارمیکنن راحت‌تر هست ولی براشما چون توهمین مدرسه کارنمیکنی همش توخونه ای اذیت میشی....اگرفقط بوفه روبه شمامیداد کلی سرگرم میشدی براخودتم درآمدی داشتی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه برااکثرمدرسه ها زن وشوهر باهم تومدرسه کارمیکنن راحت‌تر هست ولی براشما چون توهمین مدرسه کارنمیکنی ...

آنقدر شرایط سخت شده طرف مدیر یا معاونه سرایداره کاریش نمیشه کرد اجاره ها خیلی سنگینه ، با اینکه مدرسه جز مدارس خاص و پولداره بوفه رو خودش گرفته حتی به خدماتشم نداده  

آنقدر شرایط سخت شده طرف مدیر یا معاونه سرایداره کاریش نمیشه کرد اجاره ها خیلی سنگینه ، با اینکه مدرس ...

آره قبول دارم ...ان شاءالله خونه خودتون رومیسازید زودترازاونجامیرید....

آره قبول دارم ...ان شاءالله خونه خودتون رومیسازید زودترازاونجامیرید....

انشالله، ممنون عزیزم

ممنونم باهام هم صحبت شدی یه مقدار سبک شدم از دست شوهرم واسم اعصاب نمونده