2777
2789
عنوان

استخدامی سرایدار و خدمتگذار مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از همسرته باهاش حرف بزن. وگرنه من آدم میشناسم سرایداره خودشم خونه خریده داده اجاره

چرا در حال خونه سازی هستیم ولی چون از بابت خونه سرایداری خیالش جمع هست زیاد به خودش سختی نمیده همه فشارا روی منه اصلا مدیریت پولم بلد نیست نمیدونم کدوم از خدا بی خبر زیر گوشش خونده پولارو ازم قایم می کنه وگرنه من خیلی قناعتگرم الانم طبق معمول باهاش دعوا کردم وامو گرفته داره خرج میکنه بهش میگم بریز توی حسابم نمیریزه  

چرا در حال خونه سازی هستیم ولی چون از بابت خونه سرایداری خیالش جمع هست زیاد به خودش سختی نمیده همه ف ...

رگ خوابش  ببین چیه. سریع ببرش مصالح بخرین اقلا. حیفه وام خرج بشه

همتا اسم خـودمه♥
رگ خوابش ببین چیه. سریع ببرش مصالح بخرین اقلا. حیفه وام خرج بشه

خدا لعنت کنه آدمای عوضیو خونه خراب کنو خودش چند روز پیش پیش من به عمش گفت یه آقایی گفته همه حساب کتابمو به زنم نمیگم اینم تاییدش می‌کرد اتفاقا عمشم گفت اون مرد مشکل داره قبل پولاشو بهم میداد الان سه سالی هست بهم نمیده نهایت میگه خرج خونه زندگی کردم لعنت به من به خاطر زندگیش باید حرص وجوش بخورم نه به فکر لباسم نه تفربح خودم مقصرم کاش خودمو توی اولویت میذاشتم 

خدا لعنت کنه آدمای عوضیو خونه خراب کنو خودش چند روز پیش پیش من به عمش گفت یه آقایی گفته همه حساب کتا ...

میفهمم. ی مدت رها کن ببین چی میشه شاید به خودش بیاد

همتا اسم خـودمه♥
میفهمم. ی مدت رها کن ببین چی میشه شاید به خودش بیاد

وقتی زن قناعتگر باشه مرد فکر میکنه چیزی نمی خواد ولی هی مدام خرج کنی کم کم عادت میکنه اتفاقا قدر اون زنو بیشترم  میدونه اطرافم چنین زنایی هست 

بابت سرایداری که پول نمیدن شانس بیاریم پول نگیرن بابت معلمی حقوقش حدودا ۱۷ تومنه

عجب جدیدااینجوری شده به نفع آموزش وپرورش شده....بعدکارهای نظافت وبوفه هم دارید یافقط نگهبانی؟

عجب جدیدااینجوری شده به نفع آموزش وپرورش شده....بعدکارهای نظافت وبوفه هم دارید یافقط نگهبانی؟

محل کار شوهرم جای دیگست مدرسه جدا خدمات داره این مدیری هم که هست از روزی که اومده مثل ندید بدید بوفه رو خودش گرفته نمیده به خدماتش  

چند سالته ؟

اگر واقعا به پولش نیازی داری انجام بده مخصوصا اینکه بوفه هم دستت باشع سود خوبی داره ، داشته اولش نگاه‌های اطرافیانت بده ولی وقتی پول خوبی در بیاری هیچکدوم یک از اینها به چشم نمیاد 

محل کار شوهرم جای دیگست مدرسه جدا خدمات داره این مدیری هم که هست از روزی که اومده مثل ندید بدید بوفه ...

اگه همسرتون قدرمیدونست خوب بود همون کرایه نمیدی خودش کلی کمک هست....حالاان شالله خونه خودتون رومیسازیدمیرید اونجا....