خانما ما خونه و پس انداز نداریم حقوق شوهرم به زور ماهی 28بشه یا نه اطرافیان هم خیلی ادمو قضاوت میکنن طوری رفتار میکنن انگار مال و شغل ارزش ادما رو مشخص میکنه منم خیلی زود رنجم به نظرتون این ازمونو شرکت کنم یا نه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشکل از همسرته باهاش حرف بزن. وگرنه من آدم میشناسم سرایداره خودشم خونه خریده داده اجاره
چرا در حال خونه سازی هستیم ولی چون از بابت خونه سرایداری خیالش جمع هست زیاد به خودش سختی نمیده همه فشارا روی منه اصلا مدیریت پولم بلد نیست نمیدونم کدوم از خدا بی خبر زیر گوشش خونده پولارو ازم قایم می کنه وگرنه من خیلی قناعتگرم الانم طبق معمول باهاش دعوا کردم وامو گرفته داره خرج میکنه بهش میگم بریز توی حسابم نمیریزه
خدا لعنت کنه آدمای عوضیو خونه خراب کنو خودش چند روز پیش پیش من به عمش گفت یه آقایی گفته همه حساب کتابمو به زنم نمیگم اینم تاییدش میکرد اتفاقا عمشم گفت اون مرد مشکل داره قبل پولاشو بهم میداد الان سه سالی هست بهم نمیده نهایت میگه خرج خونه زندگی کردم لعنت به من به خاطر زندگیش باید حرص وجوش بخورم نه به فکر لباسم نه تفربح خودم مقصرم کاش خودمو توی اولویت میذاشتم
اگر واقعا به پولش نیازی داری انجام بده مخصوصا اینکه بوفه هم دستت باشع سود خوبی داره ، داشته اولش نگاههای اطرافیانت بده ولی وقتی پول خوبی در بیاری هیچکدوم یک از اینها به چشم نمیاد