2777
2789
عنوان

استخدامی سرایدار و خدمتگذار مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 51 پست

اسی جان اگر میتونی حرفهای آدم هایی که فقط بلدن حرف مفت بزنن ،زیر سبیلی رد کنی،حتما شرکت کن.. چون بعد از چند سال با توجه به تحصبلاتت میتونی ارتقا پیدا کنی.. کارش سخت نیست و بیمه هم میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با وجود لیسانس و همسرم هم با لیسانس از خدامونه سنکوپ اجازه میداد همچین آزمون های شرکت میکردیم ..گور بابای حرف مردم .پول درآوردن اونم حلال و شرعی ‌اصلاا زشت نیست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اگه از طرز فکر و رفتار مردم میترسی نکن ممکنه بد نگاهت کنن ادم های بد

لطفا بیاین تاپیک اخرم نظر بدین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

از واکنش اطرافیان میترسم چند مدت تو شرکت خصوصی کار میکردم خیلی رفتار بدی داشتن خودشون هیچی نیستن ولی ...

اصلا اهمیت نده.. به این فکر کن که آیا وقتی از لحاظ مالی به مشکل برمی‌خوری و شب و روز اعصاب خودتو همسرت داغونه، میان حالی ازت بپرسن و کمکت کنن؟.. نه.. پس برا خودت و آرامش خودت زندگی کن

ثبت نامش شروع شده

آری 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

شوهرم معلمه به لطف آقا ما سرایداریم حقوقشم حدودا ۱۷ تومنه کارم شده بحث ودعوا تا به فکر خونه باشه الان برادراش همه خونه دارن ولی ما نه تا پولی دستش میاد به جای اینکه به فکر خونه ساختن باشه خرجش میکنه اشتباه کردم اومدم اینجا جاریم اصلا نرفت سرایداری شوهرشو توی منگنه گذاشت امسال رفت خونخ خودش از هر چی مدرسه فراریم 

من بابا و مامانم سرایدار و خدمتگذار بودند 

اونموقع ها امکانات نمیدادن ولی هیچوقت احساس بدی نداشتم در مورد شغلشون و باعث افتخار بودند

با زحمت مارو بزرگ کردند

الان که وضعیت خیلی بهتر شده

برای هیچکسی احساس بد نداشته باش چون اونا فقط حرف می زنند

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
شوهرم معلمه به لطف آقا ما سرایداریم حقوقشم حدودا ۱۷ تومنه کارم شده بحث ودعوا تا به فکر خونه باشه الا ...

مشکل از همسرته باهاش حرف بزن. وگرنه من آدم میشناسم سرایداره خودشم خونه خریده داده اجاره

همتا اسم خـودمه♥