2777
2789
منظورم سن و تو رابطه بودنه. خب من دیدم ۸ سال کوچکتره

وقتی دیدی انقد تفاوت سنی دارید اصلا نباید پیام میدانی 

مثلاً پیام دادی که چی بشه؟؟؟

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
وقتی دیدی انقد تفاوت سنی دارید اصلا نباید پیام میدانی مثلاً پیام دادی که چی بشه؟؟؟

چون بیشور اصرار کرد پیام بدم و من فک کردم نکنه ذهنش درگیر شده و این منصفانه نیس ک من اطلاعات گرفتم ولی اون اصن نفهمه من کی بودم و کجا دیدمش. وگرن اصلا قصد رابطه نداشتم. مرده شور این با وجدان بودنو ببرن

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بیشور اصرار کرد پیام بدم و من فک کردم نکنه ذهنش درگیر شده و این منصفانه نیس ک من اطلاعات گرفتم و ...

تو چ اطلاعاتی مگ گرفته بودی و کجا دیده بودی 

ینی از طرف تو اول جراغ سبز داده شده ؟

چندسال ازت کوچک تره خودت چندسالته

تو چ اطلاعاتی مگ گرفته بودی و کجا دیده بودی ینی از طرف تو اول جراغ سبز داده شده ؟چندسال ازت کوچک تره ...

فقط سن و وضعیت تو رابطه بودنش. بله چراغ سبز ک چ عرض کنم. گفتم با پیج فیک ک دوستم ازت خوشش اومده. 

۸ سال کوچکتر بود ولی بهش میومد بیشتر باشه 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
انجام وظیفه.....!!!

یادم نیار 😢😕😂