2777
2789

تو تاپیک قبلی توضیح دادم داستان چی بود.

از یکی خوشم میومد با پیج فیک پیامش دادم گفتم من دوستشم. اونم یقه مو گرفت ک چرا خودش پیام نداده و بعدم گفت تازه کات کردم و حوصله و قصد رابطه ندارم. بعدم ده بار گفت ب دوستت بگو بهم پیام بده. منم کنجکاو شدم ببینم چی میخاد بگه پیامش دادم. اومد فقط نوشت مرسی ک جراتشو داشتی، موفق باشی. 😐

حس بدی گرفتم ☹️

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

صب کنید اسکرین شات بدم 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبز کنید اپلود بشه اسکرین 😐

😂😂😂😂 حالا فهمیدی پسرا برا وقت گذروندن میان دنبال تون این بزرگترا وقتی یک حرفی میزنن میگن خرافات و مغزپوسیده ولی کسی که خودش بندازه تو چاه چرا بقیه دنبال این کارن 

توبه کن استغفار کن نمازتو و حجابت و صفت بچسب خدا ازجایی که فکرنمیکنی همسری خوب بهت میده بقیه کثافت کاری هایی که تو ماهواره حرومی و اینستاگرام و رفیقا یاد میدن اونها یاران شیطانن که روز قیامت نمیان کمک ت کنن 

بیخیال گوربابای پسرای هرزه الاف 

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

فقط خواست برگردی ک خردت کنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

امیرالمومنین حضرت علی (ع) فرمود:

«روزی با فاطمه (س) محضر پیامبر خدا (ص) رسیدیم ٬ دیدیم حضرت به شدت گریه می‌کند. گفتم:پدر و مادرم به فدایت یا رسول الله! چرا گریه می‌کنی؟

فرمود:یا علی! آن شب که مرا به معراج بردند، گروهی از زنان امت خود را در عذاب سختی دیدم و از شدت عذابشان گریستم و اکنون گریه ام برای ایشان است. زنی را دیدم که از موی سر آویزان است و مغز سرش از شدت حرارت می‌جوشد. آن زن در دنیا موی سر خود را از نامحرم نمی‌پوشاند.

زنی را دیدم که دست و پایش را بسته اند و مار‌ها و عقرب‌ها بر او مسلط هستند. آن زن در زندگی به وضو، طهارت لباس، نماز، غسل جنابت و حیض اهمیت نمی‌داد. زنی را دیدم که کر و کور و لال بود و در تابوتی از آتش قرار داشت که مغز سرش از سوراخ‌های بینی اش بیرون می‌آمد و بدنش از شدت جذام و برص قطعه قطعه شده بود، زنی است که از راه زنا بچه به دنیا می‌آورد و به شوهرش می‌گوید بچه تو است.

زنی را دیدم که گوشت بدنش را با قیچی‌های آتشین ریز ریز می‌کنند، این زن د دنیا خود را در اختیار مردان اجنبی می‌گذاشت. زنی را دیدم که صورت و دستهایش در آتش می‌سوزد و امعا و احشای داخلی اش را می‌خورد، زنی است که در دنیا واسطه کار‌های نامشروع و خلاف عفت و عصمت قرار می‌گرفت.

زنی را دیدم که سرش سر خوک و بدنش بدن الاغ بود و به هزاران نوع عذاب گرفتار بود؛ او در دنیا سخن چین و دروغگو بود. (بحارالانوار ٬ ج ۵ ٬ص ۶۹؛ زبده القصص ٬ ص ۲۰۲)

پیامبر اکرم (ص) به حولاء که یکی از زنان مسلمین بود اینگونه توصیه فرمود:

«یَا حَوْلَاءُ مَنْ کَانَتْ مِنْکُنَّ تُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَ الْیَوْمِ الْآخِرِ لَا تَجْعَلُ زِینَتَهَا لِغَیْرِ زَوْجِهَا وَ لَا تُبْدِی خِمَارَهَا وَ مِعْصَمَهَا وَ أَیُّمَا امْرَأَةٍ جَعَلَتْ شَیْئاً مِنْ ذَلِکَ لِغَیْرِ زَوْجِهَا فَقَدْ أَفْسَدَتْ دِینَهَا وَ أَسْخَطَتْ رَبَّهَا عَلَیْهَا»؛

«ای حولاء! هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت، ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش، آشکار نمی‌کند و هم چنین موی سر و مچ خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کار‌ها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است.» (مستدرک الوسائل و مستنبط المسائل، ج ۱۴، ص ۲۴۴)

#حجاب 

#آخرالزمان 

#کشف_حجاب 

#فتنه_زنان

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید