2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم برای بار ششم کنکور بدم🙂💔یه توصیه بکنید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 24 پست
ارهیه بار ازمایشگاه قبول شد یه ترم هم خوند بعد انصراف داد دوباره خوند

و منی که اصلا تا حالا پیراپزشکی دولتی هم نیاوردم و رتبم اینقد بد بود چیکار کنم؟ اون رتبش خوب بوده ازمایشگاه دولتی اورده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال چند ساعت میخوندی تعداد تستات چقدر بودمن سال اول پشت کنکورمه شما چه توصیه ای برام دارید؟😢

آزمون تک درس زیاد بزن هرروز تقریبا، موقع نهایی نمونه سوال زیاد حل کن که ۲۰ زیاد بیاری که ترازو خیلی بالا میاره. این دوتا رو بری کلی ترازت بالا میشه ان شاالله 

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

پارسال بعضی روزا نمیخوندم بعضی روزا 3 ساعت میخوندم تاحالا بیشتر از 3 ساعت نخوندمتوصیم اینه که مستمر ...

من تو کتابخونه ساعت مطالعه خیلی بالاتری میرفت اگه جو رقابتی خوبی سراغ داری پیشنهاد میکنم امتحان کنی و بری تو محیط مثلا بخونی.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

و منی که اصلا تا حالا پیراپزشکی دولتی هم نیاوردم و رتبم اینقد بد بود چیکار کنم؟ اون رتبش خوب بوده از ...

خب تلاشتو بیشتر کن

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
گوشی اینده منو نابود کرد

خواهر منم همینطور

۳سال شایستگان درس خوند گوشی که اومد دستش کنکور یادش رفت

شاگرد اول مدرسه بود🥲

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

عزیزدلم، خواهر ندیده و راهِ دورم

اندازه ی تو تجربه ندارم اما من هم پشت کنکورم عزیزم

تصمیم گرفتم برای بار دوم امتحان کنم، من مشکلی داشتم که نشد پارسال رو اونطور که باید قدر بدونم

اما امسال شده برام تنها انتخابم، تنها راهِ نجاتم

قبل از اینکه تبدیل بشه به تنها راهِ نجاتت و زمان تو رو محدود کنه تمومش کن، 

موقع خوندن اون کتابا به مادر و پدری فکر کن که خبر قبولیت چند سال جوان ترشون میکنه

من کتابام صفحه هاش چروک شده اینقدر که روشون اشک ریختم اما باید تمومش کنم 

گوشی اینده منو نابود کرد

ولی یکی بود اینجا دندون قبول شده بود میگفت فقط تمرکز کن که اون لحظه درست رو بخونه نه به اینده فک کنی نه گذشته و نه حتی به نتیجه. فقط اون لحظه باید به این فکر کنی که تست رو درست بزنی یا اون تست رو درست یادبگیری