2777
2789

همیشه ازش به بدی یاد میکنم مادر  پدرمه اصلا به مامحبت نمیکرد درعوض حسااااابی هوای عمم وبچهاشو داشت ومحبتشون میکرد

دیشب اومد تو خواب گفت فکر نکنی پشت سرم حرف میزنی من نمیشنوم باحالت دعوا  چقدربدم اومد ازش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مادربزرگم خیلی فرق میزاشت و ناراحتتون میکرد ولی از وقتی رفته اصلا بدیاش به دهنم نمیاد فقط خوبیا و مهربونیاش به یادم میاد.همیشه عصرا آتیش درست‌میکرد و شام رو روی آتیش می پخت چون من و خواهرم غذای آتیشی دوست داشتیم.بعد رفتنش بوی دود و آتیش بهم میاد غم دنیا میریزه سرم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
چطورکینه یه مرده آن هم مادربزرگت هنوز در دلت است. مردن مال همه است فکرآن دنیای خودت هم باش

مرده ای که هیچ خاطره خوب ومحبتی ازش ندارم  به چه درد میخوره اونم مادربزرگ آدم باشههههه

هررررررگززززززززز نه بخاطر بی محبیایی که بهمون کرد نهبخاطر آزاری که به مادربدبختم رسوند😭

بابا دختر جون حلالش کن خواهش میکنم ازت🙏 بالاخره مهمون رفتنی هستیم و بهتره همدیگه رو ببخشیم

چطورکینه یه مرده آن هم مادربزرگت هنوز در دلت است. مردن مال همه است فکرآن دنیای خودت هم باش

غذامیپخت میداد بچهای دخترش میخوردن  ماو عمم ومادربزرگم تو یه خونه بودیم  بااینکه چهارپنج سالم بود اماهرگزاز ذهنم خارج نمیشه یه لقمه بامانمیداد 

بابا دختر جون حلالش کن خواهش میکنم ازت🙏 بالاخره مهمون رفتنی هستیم و بهتره همدیگه رو ببخشیم

حاضرم مادرشوهرمو حلال کنم اما مادربزرگ خودمو نه 

بابام تامیرفت ازخونه بیرون مادرمو شکنجه میداد این پیرمرده

یه جور میگن چطور کینه مرده تو دلته انگار آدما با مردن خوب میشن!!

عزیزم بهت بدی شده حق داری اما اگه میتونی برای آرامش دهن خودت سعی کن فراموش کنی و ببخشی

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

پس چرا همیشه من فکر میکنم مادربزرگ‌ها عشقن عشششق ❤️🥰

اصلا برام هضم نمیشه که نوه ای مادربزرگشو دوست نداشته باشه 

کاش میشد ی بار دیگه مادربزرگ هامو بتونم بغل کنم 😔😔

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
پس چرا همیشه من فکر میکنم مادربزرگ‌ها عشقن عشششق ❤️🥰اصلا برام هضم نمیشه که نوه ای مادربزرگشو دوست ن ...

مادر مادرم خیلییییییییی مهربون بود الهی بگردم همیشه بغلمون میکرد موهامونو شونه میکرد نوازش بوس