2777
2789
اینکه به خودش ب اهدافش اهمیت بده ب خودش برسه ب زندگیش برسه فهمیده و باسواد باشه و...

مادرم 

ولی یو ویژگی بدم داره با اینکه زن قوی و مستقلی هست 

اونم اینکه خودشو فدا میکنه برای دیگران 

هم فهمیدس هم باسواد هم هدف داره تو زندگیش هم کار میکنه هم خانومی میکنه تو خونه 

ولی زیادی فداکار 

خانومای مستقل رو توی خانواده دوست دارماینکه میبینم مثلا خیلی هاشون بعد سالها رفتن گواهینامه گرفتن خو ...

منم واقعا لذت میبرررررم 

دیگه چ رفتارایی دارن که شما دیدین و مورد پسند بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق اگه منظورت فقط شاغل بودن، خب زیادن اطرافم

از کارمند بگیر تا استاد دانشگاه و پرستار و...

ولی یکی که مثلاً زندگی عجیب غریب داشته باشه نمی‌شناسم از نزدیک 

فقط یکی دو نفر میشناسم که با وجود بیماری سرطان ناامید نشدن، هم کار میکنن هم به خونه و زندگی و بچه و چیزهای دیگه میرسن

دختر عموی مامانم چندین سال پیش رتبه دو رقمی آورد الان یکی از موفق ترین وکیلای شهرمونه و اعتماد بنفس ...

افرین بهش👌🏻

اما خب همه چیز ک توی قد و قیافه خلاصه نمیشه..چ بسا کسایی هستن که ب شدت زیبا و خوش اندامن اما تا دهنشون رو باز میکنن فرار میکنی..

افرین بهش👌🏻اما خب همه چیز ک توی قد و قیافه خلاصه نمیشه..چ بسا کسایی هستن که ب شدت زیبا و خوش اندام ...

منظرم اینه ایشون اگه یه فرد عادی بود و چیزی از خودش نداشت احتمالا خیلی آدم بی اعتماد بنفس و سرخورده ای میشد تو جامعه 

🌾💓فعلا که فقط درسباید یه رشته خوب قبول بشماما در حال حاظر زندگی سالمی دارم و روح و روانم فقط ماله ...

انشالله که به هدفت برسی😍

چی شد ک روح و روانت فقط برای خودت شد؟

کتاب ک عالیههه من هم دوست دارم،بهترین کتابایی ک خوندی چیا هستن؟

منم واقعا لذت میبرررررم دیگه چ رفتارایی دارن که شما دیدین و مورد پسند بوده؟

میدونی وقتی اسم موفقیت میاد

همه فکر میکنن طرف حتما باید تحصیل کرده باشه و پولدار باشه و ...

ولی بنظرم اینکه یه نفر بچه خوب و با ادبی تربیت کرده واقعاا موفقیه

یا اینکه خیلی خانوما خودشون خیاطی میکنن واقعاا موفقن

یا اینکه شاغل هستن و همزمان خانوم خونه هم هستن واقعاا سختهه

انگار ۲۴ ساعت سرکاری