2777
2789
عنوان

شام امشبمون😋با📸

589 بازدید | 45 پست

اهل خونه عجله داشتن نشد که عکس درست حسابی بگیرم😅

مامان کوچولوی بلاگر🤗        خوشحال میشم دنبالم کنید🌹   از آشپزی هام و روزمرگی هام میزارم 🍳🍩🧽🧹.     دور هم شوخی میکنیم و می‌خندیم که برای لحظه ای هم که شده سختی زندگی رو فراموش کنیم 💃

استارتر ببخشید

مرغ محلی گذاشتم بپزه از ساعت ۷ ونیم هنوز سفته 

چن ساعت زمان میبره؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

ما شام نداشتیم گوجه خالی با نون خوردیم🫤😐

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان کوچولوی بلاگر🤗        خوشحال میشم دنبالم کنید🌹   از آشپزی هام و روزمرگی هام میزارم 🍳🍩🧽🧹.     دور هم شوخی میکنیم و می‌خندیم که برای لحظه ای هم که شده سختی زندگی رو فراموش کنیم 💃

نوشجونت

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

استارتر ببخشیدمرغ محلی گذاشتم بپزه از ساعت ۷ ونیم هنوز سفته چن ساعت زمان میبره؟

خواهش میکنم عزیزم

والله من نمی‌دونم ولی شنیدم مرغ محلی یکم دیر پزه 

در قابلمه رو زود زود برندار

و بزار داخل زود پز

نوش جونتون 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه  سنم درسته عزیزان 

وای چه خوشمزه به نظر میرسه نوش جانتون🥺❤️

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

نوشجونت

ممنون

وای چه خوشمزه به نظر میرسه نوش جانتون🥺❤️

مرسی عزیزم

مرصع پلو بود