2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی دوستان باور کنید بازم پیش میاد. بازم یکی میاد تو زندگیتون و تموم اون حس هایی که با اون آدم اشتباه تجربه کردین رو متفاوت تر و بهتر تجربه می‌کنید.

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M

من بعد 7 سال جدایی و عاشقی وقتی خبر ازدواجشو دادن ی آن تا مرز سکته رفتم دوستم خیلی نگرانم بودن فقط اون لحظه با چشم گریه قران باز کردم سوره حشر رو برای حضرت فاطمه خوندم و گفتم خانوم ی کاری کن اصن فراموشش کنم نه حسرتشو نه هیچی بخداااا معجزه شد فک کن بعد 7 سال هرزو گریه زاری اصن انگار این ادمو نمیشناختم 

من بعد 7 سال جدایی و عاشقی وقتی خبر ازدواجشو دادن ی آن تا مرز سکته رفتم دوستم خیلی نگرانم بودن فقط ا ...

چه شرایط سختی داشتی🥲

امیدوارم منم بتونم باهاش کنار بیام

چه شرایط سختی داشتی🥲امیدوارم منم بتونم باهاش کنار بیام

وواویالا بود میگفتم استغفرالله خداس پسره جادوم کرده بود  ولی الان که میبینم چه مردای نازننینی سرراهم قرارا گرفت  به خودم لعن میفرستم

وواویالا بود میگفتم استغفرالله خداس پسره جادوم کرده بود ولی الان که میبینم چه مردای نازننینی سرراهم ...

راستش بااینکه خیلی دوسش داشتم ولی داشتم فراموشش میکردم و دیگه زیاد برام مهم نبود ولی دوروزه فهمیدم عقد کرده نمیدونم چم شده همش ناراحتم🥲

راستش بااینکه خیلی دوسش داشتم ولی داشتم فراموشش میکردم و دیگه زیاد برام مهم نبود ولی دوروزه فهمیدم ع ...

ادم بود نمیرفت وقتی اینو میشنیدم دلم میخاست طرفو بکشم ولی حالا میبینم راست میگن الان دلم بشدت کسی رو میخاد که واقعا دوسم داشته باشه  شاید خندهدار باشه ولی حاضرم کسی عاشقم باشه بهم تجاوز کنه تا اینکه کسی بزورر و با دعا والتماس من دستمو بگیره 

خدا قلبتو اروم کنه

ادم بود نمیرفت وقتی اینو میشنیدم دلم میخاست طرفو بکشم ولی حالا میبینم راست میگن الان دلم بشدت کسی رو ...

اونی که کات کرد من بودم

دوستش داشتم ولی از روی منطق جدا شدم.اون کلا ی شهر دیگه بود اتفاقی تو شهری ک من هستم همو دیدیم و خوشمون اومد.

بیشتر این عذابم میده که حتی دیگه اتفاقی هم نمیتونم ببینمش

دلیل جدایی‌مون این بود که اون رابطه جنسی میخاست معتقد بود چون ماهی یبار از اونسر دنیا میاد همو میبینیم باید حسابی از هم لذت ببریم💔😂ولی من قبول نکردم .

نگو اگه دوستت داشت نمیرف چون حالم بدتر میشه🤣

اونی که کات کرد من بودمدوستش داشتم ولی از روی منطق جدا شدم.اون کلا ی شهر دیگه بود اتفاقی تو شهری ک م ...

نه دوست نداشت ساده نباش ناراحتم نشو ک ی هولو از دست دادی مردی که واقعا ادمودبخاد  زرتی رابطه جنسی نمیخاد خوشحال باش ک از دستش دادی!