2777
2789
عنوان

آقایون بیاین و همه خانما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 57 پست
خیلی هم خوب نیست اعتماد بنفس به زنها بدیم🤕من که به همسرم اعتماد بنفس دادم الان دیگه یکم مونده برسه ...

😂😂

خوب بعضیا خودشون اعتماد بنفس خوبی دارن خوشحالمون واقعا کیف میکنم میبینمشون اینقدر دوست دارم مثل اونا باشم

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

واااایییی ارهههه😂😂😂😂من اصلااا نمیتونم به یکی زل بزنم وقتی یکی ام نگام میکنه خجالت میکشم یا همش ف ...

تو چقدر منییی من خجالت نمیکشم ولی دوست دارم نگاهم نکنه اینقدر نگاش نمیکنم که نگاه نکنه

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هم خوب نیست اعتماد بنفس به زنها بدیم🤕من که به همسرم اعتماد بنفس دادم الان دیگه یکم مونده برسه ...

ممنون

میشه تاپیکو قفل کنی؟بحث رنگ پوست اینا خیلی وقته ترند همیشه هم دعوا و بحث پیش میاد و پوست خیلیا توهین ...

ممنون گلم

😂😂خوب بعضیا خودشون اعتماد بنفس خوبی دارن خوشحالمون واقعا کیف میکنم میبینمشون اینقدر دوست دارم مثل ...

میدونی اگه میخایی واااقعا اعتماد بنفست بالا بیاری باید روی یه خصوصیت ،یا هنر ،یا کار،یا هرچیزی که میشه بهش تکیه کرد و کمتر کسی داره تمرکزکنی تا بتونی با اون خصلت اعتناد بنفستو بالا بیاری وگرنه با حرف زدن تنها، انچنان موفق نمیشی

🧔اقا هستم
میدونی اگه میخایی واااقعا اعتماد بنفست بالا بیاری باید روی یه خصوصیت ،یا هنر ،یا کار،یا هرچیزی که می ...

خب  آخه قبلا همین جوری بودم 

درسم یه جور خاص خوب بود ولی بعد که حس کردم مثل بقیه زیبا نیستم حس بی ارزشی گرفتم تمام حواسم بجای درس به این بود چطوری زیبا تر بشم وقتی نشد به این فکر کردم چطوری دیده نشم بعد یک مدت ماسک و عینک دودی زدن به بهانه آلودگی سرما خوردگی مجبور شدم به حالت عادی برگردم حالا منم با کلی حس بد که توش غرق شدم دیگه نمی تونم حتی درسی که خوندمم جلوی بقیه ارائه بدم که دیده بشم بین استاد ها تمام کلاس ها به دفترم نگاه میکنم به جای استادم 

متنفرم از زندگی که دارم از بی ارزش بودنم😭

خب آخه قبلا همین جوری بودم درسم یه جور خاص خوب بود ولی بعد که حس کردم مثل بقیه زیبا نیستم حس بی ارز ...

بخدا من خیییلی دیدم از این خانوما که ماسک میزنن

خیییلی تابلو هستن

ادم با خودش میگه ببین این خودش ازقیافه و فرم صورت خودش خوشش نمیاد دیگه من خوشم بیاد!!!

🧔اقا هستم
بخدا من خیییلی دیدم از این خانوما که ماسک میزننخیییلی تابلو هستنادم با خودش میگه ببین این خودش ازقیا ...

نگووو واییی  میفهمینننن🥲

خب فکر کنین سر ما خورده 😂😭

همینه تابستون و زمستونم نداره😅😂😂

یکیشون زن همسایمون بود 

خانومم چن بار بهش کفته بود بابا این ماسک برات ضرر هم داره (چون دی اکسید کربن رو باز میکنه تو ریه) گفته بود اشکالی نداره🤦😁😂

🧔اقا هستم
یکیشون زن همسایمون بود خانومم چن بار بهش کفته بود بابا این ماسک برات ضرر هم داره (چون دی اکسید کربن ...

وای خیلی بد بوده بیچاره 🥲 

خیلی بده بقیه بدونن که تو چرا ..