2777
2789
عنوان

آقایون بیاین و همه خانما بیان

380 بازدید | 57 پست

اگه یه دختری خیلی سفید نباشه یا خیلی چشم رنگی و خوشگل مثل روس ها نباشه یا عمل نکرده باشه 

از نظر پسرا و حتی خانما  زشته ؟

من خیلی حس بدی نسبت به خودم دارم دلم می خواد ماسک بزنم عینک دودی هم بزنم  یه گوشه بشینم کسی صورتم نبینه خیلی زشتم 

یعتی با خانما هم سخته حرف بزنم حرف بزنم نگاهشون خیلی نمیکنم  همش سعی میکنم تو چشاشون نگاه نکنم حس میکنم زشتم‌  کل زندگیم متوقف کرده این فکر 

قبلا آدم موفق تری بودم ولی الان همش خواستگار میاد دانشگاه میرم ارائه بدم یا درس جواب بدم با دوستام می خوام حرف بزنم همش حس میکنم بدم راهکاری پیشنهادی چیزی ندارین

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

فقط اعتماد به نفس نداری

خب چیکار کنم اعتماد بنفس داشته باشم ؟

ولی خیلی زشتم حالا کاری ندارم چطوری بتونم برام مهم نباشه

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیکار کنم اعتماد بنفس داشته باشم ؟ولی خیلی زشتم حالا کاری ندارم چطوری بتونم برام مهم نباشه

قطعا زیبایی هر آدمی زیباست به خودت برس خودتو دوس داشته باش مطمئن باش بقیه ام عاشقت میشن

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

به نظرت  خب چراداره همش خواستگارمیاد؟

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

به نظرت خب چراداره همش خواستگارمیاد؟

برای خودمم سواله !زده به سرشون بخدا😐

برای خودمم سواله !زده به سرشون بخدا😐

نه نزده به سرشون،،چندسالته؟

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

هر چهره‌ای با لبخند زیباست.

تو زشت نیستی؛تو حتمن زیبایی!

چون خدا زیباآفرینه!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

کسی زشت نیست هر کی به نوعی زیبایی بالاخره دارهمهمتر زیباییه باطنیه نه ظاهریاعتماد به نفستونم درستش ک ...

یعنی شما اگه یکی خیلی زیبایی اروپایی نداشته باشه ولی مثلا اخلاقش خوب باشه یا ویژگی تحصیلی یا چیزای دیگه داشته باشه بنظرتون اونجوری اوکی تره ؟ پس به خودم بگم مهم نیست قشنگ نیستم؟

نه نزده به سرشون،،چندسالته؟

۱۹

هر چهره‌ای با لبخند زیباست.تو زشت نیستی؛تو حتمن زیبایی!چون خدا زیباآفرینه!

مرسی نظر لطفته🙏

۱۹

این سن این افکارطبیعیه