2777
2789
عنوان

آقایون بیاین و همه خانما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 57 پست
ضعف بسیار بزرگتر ازظاهرت افکار و عزت نفس پایینته

چرا مگه دیگران از دور متوجه میشن ؟

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

این سن این افکارطبیعیه

دوست من همسن منه 

اعتماد بنفس آنجلا جولی داره بخدا البته خوشگله بنظرم 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما اگه یکی خیلی زیبایی اروپایی نداشته باشه ولی مثلا اخلاقش خوب باشه یا ویژگی تحصیلی یا چیزای د ...

بله ....

شما فقط اعتماد به نفستون مشکل داره همین

قدر خودتونو بدونید و خودتونو اولویت اول زندگیتون نسبت به بقیه قرار بدید مشکلتون حل میشه

بعدشم گفتم کسی زشت نیست

@__mahyar

مرسی نظر لطفته🙏

آیا این سخن از منه؟

هر چهره‌ای با لبخند زیباست.

بگو از کیه؟                      

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

حتی خنگ ترین ها هم میتونن تشخیص بدن

واییی 😖

دوست من همسن منه اعتماد بنفس آنجلا جولی داره بخدا البته خوشگله بنظرم

خودتوفقط بادیروزخودت مقایسه کن،،،قیافه هم ماندگارنیست یه روزمیرسه مثل الان اینقدربرات مهم نیست

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

آیا این سخن از منه؟ هر چهره‌ای با لبخند زیباست. ...

نمیدونم چی بگم 

مرسی عزیزم 🥲

نمیدونم چی بگم مرسی عزیزم 🥲

زنده‌یاد چارلی چاپلین

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

حتی خنگ ترین ها هم میتونن تشخیص بدن

چیکبار کنم نفهمن ‌؟

عزیزم قطعا زیباییفقط استایل خودتو پیدا کنببین چه تیپی بهت میادچه مدل موییچه رنگ موییحتی چه رنگ سایه ...

امتحان میکنم به جز چت جی لی تی چیز دیگه ای برای پیدا کردنش هست