2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده برم تو اتاق رو تخت بخوابم یا تو سالن بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 27 پست

ن برو دوش بگیر برو پیشش بخواب ولی منت نکش اما حرفتو بزن 

بگو قرار نیست هرروز خونه تمیز باشه یه روز بدحالم یه روز بچه اذیت میکنه مردا دوست دارن درارامش بری مشکلتو بیان کنی اون دیگه خودش منت میکشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن برو دوش بگیر برو پیشش بخواب ولی منت نکش اما حرفتو بزن بگو قرار نیست هرروز خونه تمیز باشه یه روز بد ...

دوست دارن در ارامش مشکلتو بیان کنی؟

چرا خودش تند رفته پس؟

همینکارو میکنید مردا هار میشن،مثل خودشون رفتار کنید حساب کار دستشون بیاد

خیلی به نطرت سرویس نمیدی به‌ شوهرت؟کفششو‌ خودش بشوره مگه دست نداره؟اب رو مپقع خوردن یخ بندازه بخوره. ...

یکم مردا رو درک کنیم مردی ک ۱۰شب ب بعد بیاد خونه واقعا باید بذاریم کفشش هم خودش بشوره؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

دوست دارن در ارامش مشکلتو بیان کنی؟چرا خودش تند رفته پس؟همینکارو میکنید مردا هار میشن،مثل خودشون رفت ...

عزیزم انشالله شما تجربه کردی بیا برام از راهکارهات بگو ببینم چجوری خونه رو تبدیل ب میدون جنگ میکنی

عزیزم من غلط کردم واسه شما پست گذاشتم مجردای سایت بهشون برخورده اصلا برو طلاق بگیر اح 

عزیزم انشالله شما تجربه کردی بیا برام از راهکارهات بگو ببینم چجوری خونه رو تبدیل ب میدون جنگ میکنی

بعضی خانمها خونه را با میدان جنگ اشتباه گرفتن

خدا طبیعت زنها را قویتر ساخته

مردها موجودات ضعیفی هستن

کمتر رو رفتارشون مراقبت دارن

دوست عزیز بهتره نصحیت الکی نکنید

و‌جیزی ک خودتون بهش عامل نیستین

ی سر به تاپیکای خودتون بزنید ..

گرچه اصلا ازین کار خوشم نمیاد به روی کسی بیاری

ولی انصاف هم نیست

بقیه رو انتقاد کنی !

💕