2777
2789

نمیدونم واقعا من حساسم یا نه وقتی جفتمون نشسته بودیم گفت دلم شکست واقعا ولی لبخند زدم چیزی نگفتم

اولین بار نبود همیشه جلوی جفتمون میگه خواهرت از تو خوشگلترها

کلا نمیدونم چرا همیشه اعتماد به نفس منو پایین میره یا بهم میگه تو قدت کوتاهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خوب چرا لبخند زدی فرداروز خونه شوهر ی چیزی میگن باید جوابشونو بدی ن اینکه لبخند بزنی مثلا نشونه قوی بودنه و اتفاقا نشونه نادون بودنه خودم تجربه دارم اشتباه گفتم بگو ناراحت شدم این ج حرفیه میزنی 

نمیتونم بگم بغض میکنم فقط

منم انجوری بودم با گریه بگو ولی بگو بغز کن داد بزن ولی بگو کم کم عادت میکنی نزار بشکوننت همین ک اعتماد ب نفس نداریم بگو چرا فرق میزاری حق‌الناس  

فقطبگو اینو ار من بشو منو خیلی شکوندن 

من اینارو ب مامانم گفت  ولی بگو چ بلاهایی سرت آوردن ک اعتناد بنفست اینجوری شده 

نمی‌دونم چرا مادرا آنقدر دل دختراشونو می شکنن.

چون پسرا براشون مهم نیست من امتحان کردم مثل پسرا خودمو بیخیال هر چیم میگه اصلا روم تاثیر نداره ما از کسی میخورین ک انتظار داشته باشیم  انتظارشو ا همه بر دار زندگی گل بلبل میشه

منم انجوری بودم با گریه بگو ولی بگو بغز کن داد بزن ولی بگو کم کم عادت میکنی نزار بشکوننت همین ک اعتم ...

نمیخام خودمو کوچیک کنم بگم میخام وانمود کنم حرفش برام مهم نیست

کلا تو هر مسئله ای خواهرمو بهتر از من میدونه و همیشه میگه تو هیچی نیستی