2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واجب نیست شاید همونا که دعوتشون کردی زبونی تبریک بگن از ته دل چشم دیدن موفقیتتو نداشته باشن

اینجوری تر و خشک باهم میسوزه 

خیلیا خوشحالن خیلیا هم حسودی میکنن

خانم دکتر آینده ؛)

قربونی دادیم کافیه؟؟

به کی دادی؟ 

منظورم اینه به فامیل میتونی شیرینی بدین وقتی میرید دیدن شون

یا شیرینی بزاری خونه مادر بزرگت 

هرکی از فامیل رفت، شیرینی بهشون بده 

بسلامتی چه رشته ای قبول شدی

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

دخترخالم پزشکی بهشتی قبول شد پدرش همه رو دعوت کرد و چند تا گوسفند کشتن. منم رتبم دو رقمی شد بابام گف ...

وای :))) 

من دوست دارم مهمونی بگیریم ولی دو دلم

خانم دکتر آینده ؛)

سلام ۱۰۰۰۰ بلانسبت مثل خر

من میخوام پشت بمونم 

خیلی میترسم از ترمیم و اینا 

با ماز جلو رفتی؟

میشه راهنمایی بکنی؟ 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
به کی دادی؟ منظورم اینه به فامیل میتونی شیرینی بدین وقتی میرید دیدن شونیا شیرینی بزاری خونه مادر بزر ...

به فامیلامون فقط درجه یکا 

خودم رفتم به همشون تک تک قربونی دادم ولی دلم میخواست شامم میدادیم بهشون 

قریونت برم پزشکی روزانه

خانم دکتر آینده ؛)

به فامیلامون فقط درجه یکا خودم رفتم به همشون تک تک قربونی دادم ولی دلم میخواست شامم میدادیم بهشون قر ...

بسه شون دیگه 

تو زحمت کشیدی قبول شدی

چقدر باید شکم فامیل پر کنی؟🤣 همون گوشت بسته 

مبارکککککککک

چه شهریی😍

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀