2777
2789
بچه منم مهندسی،تهران روزانه قبول شده شیرینی ندادم ولی تمام ایل وطایفه زنگ زدن پیام دادن تبریک گفتن

به ما هم تبریک گفتن ولی گفتم شاید مودبانش این باشه که مهمونی جمع و جور بگیریم 

خانم دکتر آینده ؛)

بسه شون دیگه تو زحمت کشیدی قبول شدیچقدر باید شکم فامیل پر کنی؟🤣 همون گوشت بسته مبارککککککککچه شهریی ...

ای بابا تو فامیلای مارو نشناختی😂😂 

سلامت باشی عزیزدلمممم زنجان 

خانم دکتر آینده ؛)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا این پرسیدن داره شیرینی من کووو😂آره عزیزم اگر دوست داشت یه مهمونی کوچیک بگیره دوست هم نداشت ...

ای جانم😂😂🤭 

اره خودم دوست دارم یه جشن کوچیک بگیریم

خانم دکتر آینده ؛)

وای :))) من دوست دارم مهمونی بگیریم ولی دو دلم

به نظرم رفتی گوشت دادی دیگه دوباره مهمونی دادن جالب نیست. اگه خواهر برادرات متاهلن همونا رو دعوت کن یه دورهمی خونوادگی باشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ای بابا تو فامیلای مارو نشناختی😂😂 سلامت باشی عزیزدلمممم زنجان

بازم شیرینی میخوان ؟🤣

ایشالله همیشه موفق و سلامت باشی گل

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

باید کل نی نی سایت رو هم دعوت کنه تازهنمیدونستی واقعا؟!جداسازی شوخی مبارکه 😅 هرکاری دوست داری بکن م ...

قربونت برم مرسی 

ازه خودمم دوست دارم یه جشن کوچیک بگیزیم

خانم دکتر آینده ؛)

به نظرم رفتی گوشت دادی دیگه دوباره مهمونی دادن جالب نیست. اگه خواهر برادرات متاهلن همونا رو دعوت کن ...

میخوایم فقط عموهامو که خیلی رفت و امد داریم دعوت کنم نه همرو

خانم دکتر آینده ؛)

میخوایم فقط عموهامو که خیلی رفت و امد داریم دعوت کنم نه همرو

خوبه دیگه.

راستی قبولیتم مبارک

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.