2777
2789
عنوان

یارانه شماهم کمتر واریزشده ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه اره منم حدودا۳ماهه قطع شدهاخه به من اینجور گفتن که تکی چک میکنن و مثلا حقوق من برا ینفر خودم در ن ...

ن باباااا . من عقدم  دهک ۱ تا ۳ پدرم بعد قطع شد پیگیری کردم گف برین با مدارک خودت شوهر  پلیس +۱۰ نامه بده بهت ببر بانک  از بچت هم مدارک ببر 

دهک برا چی تغییر کنه، قشنگ اندازه یک نفر کم شده و سبد کالا هم جدا شده، اما یارانه اون یک نفر رو برای ...

هر ۶ماه یبار حساب کل خانواده بررسی میشه برا تغییر دهک بندی

اگه میخواد ببینه یارانش جدا شده بهم درخواست بده براش چک کنم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
نه ببین متاهلا جدا کردن الان ۳ ماهه تقریبا کسایی ک متاهل شدن یارانشون از پدر قطع کردن ک برن مشترک کن ...

میشناسم کیتیی رو که جدا نکردن، بعد خوب اونا چطور برن برای خودشون رو وصل کنن؟

عه اره منم حدودا۳ماهه قطع شدهاخه به من اینجور گفتن که تکی چک میکنن و مثلا حقوق من برا ینفر خودم در ن ...

من حقوق نمیگیرم اصلا، جدا هم شدم، برای منم که بابام میگرفت قطع کردن، نمیدونم کجا باید برم پیگیری کنم

شاید تو سیستم ثبت نشد جدا شدی . زده متاهل . اگه پدرت دهک یک تا سع هست مطمعن باش مشکل از همینع .

سبد کالامم خود به خود جدا شد، اون و برام ریختن ولی یارانه رو نریختن

سبد کالامم خود به خود جدا شد، اون و برام ریختن ولی یارانه رو نریختن

برو پلیس به علاوه ده  بگو ک جدا شدم  فلان زمان و از موقعی ک این طرح اومده یارانم قطع شد . احتمالا نامه بت میده که ببر بانک ... اگه بانک نزدیکت اول بانک بپرس همون حسابی که یارانه میاد . 

من  تازه جدا شدم خود دادگاه بهم نامه داد ببر فرمانداری