دوستان دعا کنید پدر شوهرم کمتر درد بکشه رون پاش شکسته دکتر گفته باید عمل مفصل بشه برادر شوهر هام رو گفت شوهرم بیاین باهم کمک کنیم که عمل کند برادر شوهرم گفت ببرینش خونه تا تو خونه بمیره چقدر ناراحتم من گفتم 30ملیون من میدم 4تا پسردیگه هم دارد حتی شوهرم گفته بود بهش که تا روی هم کنیم ویلچر بخریم قبول نکردن خودم فردا میخوام براش بخرم خدایا من اینجور زمین گیر نشم الهی یه عمر زحمت بکشی برای بچه بعد بچه اینجور رفتار کند دلم از این دنیا گرفته درد خودم واقعا فراموش کردم
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
به خدا عصر که سرکار بودم شوهرم زنگم زد نتونستم جلوی اشکهاموبگیرم اصلا
والا منم اولین بار همچین بی وفایی رو میبینم از بچه ها
چقد مامان بالاها مظلومن فک کن تو زندگیت از خودت بزنی نخوری نپوشی تفریح نکنی که بچت اذیت نشه تهشم جواب خوبی هات این باشه به خدا زندگی جنگلی رواج پیدا کرده بین مردم
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
قابل توجه کسایی که میگن بچه بیارید بچه عصای دستتون میشه
بچه ی خوب ، خوبه بچه اگر تو خانواده ی درستی بزرگ بشه لبریز بشه از عشق پدر و مادر و انسان بار بیاد در آینده جونشو برای پدر و مادرش میده تو اقوام و خانواده ی ما که این طور چون انسان تربیت شدن