2777
2789

واقعن نمیدونم هیچ ایده ای ندارم 

کیف چه اندازه ای بخرم؟؟ جزوهارو باید هی ببریم و بیارم؟؟ یا سر کلاس هیچی نمیبرین؟ چی میبرن اصن؟

لباس و شلوار چی میپوشن معمولا دانشجوا که خوشگل باشه؟

و اینکه تجربه و نظری دارین بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیف اندازه ای که دفتر و کلاسور جا بشه 

بعضی درسا شاید بخواد جزوه ببری

اکثر کلاسا چیزی نمیبرم فقط میرم گوش میدم

لباس هم هر چی بیرون میپوشی فرقی نمیکنه 😁

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥

اولا تبریک میگم خانوم دکتر عزیز من نظرم ابنکه ساده بخر شیک تره محجوب هم باشه تیپت .

مرسی عزیزم

کیف چه سایزی ببرم؟؟ کوله باشه یا دوشی؟ وسایل چی ببرم؟ جزوه و رفرنسار‌و واسه کلاسا میبرین یا همیشه توی خونن؟ یکم توضیح میدی لطفا

وا مگه من گفتم ربط دارهپرسیدم دانشجوا لباس چی میپوشن معمولا که مناسب باشه

گفتی دانشجوهای پزشکی بیان 

ولی خب به هر حال می‌خوام بدونم چقدر خوندی و چیکار کردی قبول شدی کدوم دانشگاه رفتی دعا کن منم بتونم یه رشته تاپ مثلاً پزشکی یا دندون قبول بشم

کیف اندازه ای که دفتر و کلاسور جا بشه بعضی درسا شاید بخواد جزوه ببریاکثر کلاسا چیزی نمیبرم فقط میرم ...

راستش یه کیفایی خوشم اومده بگیرم ولی مثلا کاغذ آ چهار توش جا نمیشه ، منظورم سایزشه که کوچیکه، در حد دفترچه و لوازم دیگست

یا اینکه بززگتر بگیرم ؟

شما پزشکی این؟ وای من خیلی حس بچگی میکنم توی دانشگاه، انگار همه ادما بزرگننن، به قیافشون میومد خیلی بزرگتر من باشن